Visuaalisen tuotannon harjoittelija, Tampere/Jämsä

Työharjoittelu Suomen suurimassa tapahtumatalossa, kiinnostaako?

Nyt on oiva tilaisuus päästä tutustumaan hektiseen festarimaailmaan ja lähteä kiertämään Suomea somistellen. Etsimme joukkoomme visuaalista silmää ja kädentaitoja omaavaa harjoittelijaa visuaalisen tuotannon pariin.

Nelonen Media Live on Suomen suurin festivaali- ja tapahtumajärjestäjä. Tuotamme vuosittain useita festivaaleja, risteilyjä sekä areena- ja stadionkonsertteja ympäri Suomen. Nelonen Media Liven tapahtumia vuonna 2022 ovat mm. Rockfest, Himos Juhannus, RMJ, Iskelmä Festivaalit, Tammerfest, Wanaja Festival, Kuopiorock, Tikkurila Festivaali, Suomipop Festivaalit, GOOM- ja Abiristeilyt, Juha Tapio – Elossa!, Haloo Helsinki! – Haloo Stadion! – ja Apulanta A30! stadionkonsertit. Nelonen Media Live Oy on osa Sanoma-konsernia.

”Visuharkkarin” tehtäviin kuuluu juoksevien asioiden hoitaminen, hankintojen tekeminen, näyttäviä somisteiden valmistus, sekä festivaalien somistaminen. Harjoittelujakson olisi hyvä sijoittua toukokuusta heinäkuun loppuun, jolloin festivaalisesonki on hektisimmillään. Visuharkkari kiertää muun tiimin mukana festivaaleilta toiselle. Festivaalit lyödään usein kasaan vain muutamassa päivässä. Kenttätyö on välillä fyysistä, ja työskentelykorkeus voi nousta jopa 3-13 metriä maanpinnasta (tikkailla ja/tai henkilönostimella), joten hyvä kunto ja rohkeus nousta korkeisiin paikkoihin katsotaan eduksi. Tapahtumapaikkakunnille liikutaan pakettiautolla, joten B-ajokortti ja ison auton ajaminen on toisinaan välttämätöntä.

Kaikkea ei tarvitse osata, sillä tekemällähän sitä oppii. Apua saa aina pyydettäessä ja toivommekin, että olet utelias etkä epäröi kysyä apua. Pyritään yhdessä tekemään harjoittelustasi mukava, mielenkiintoinen ja opettava kokemus. Tule osaksi meidän tiimiä!

MITÄ ODOTAMME

 • Olet yli 18v
 • Rohkeutta ja innokkuutta oppia uusia juttuja
 • Ideointikykyä ja luovuutta
 • Olet iloinen, energinen ja hyvä oma-aloitteinen
 • Tiimityöhenkeä
 • B-ajokortti

EDUKSI NÄEMME

 • Aiempi työkokemus miltä alalta tahansa
 • Kokemusta festivaalien, tapahtumien tai konserttien parissa työskentelystä esimerkiksi harjoitteluiden, vapaaehtoistöiden tai töiden kautta
 • Kädentaidot

MITÄ SINÄ SAAT

 • Hienot ja turvalliset puitteet tapahtumatuotannon somistusosaamisen kehittämiseen
 • Perehdytystä
 • Työskentelyä upeiden ja turvallisten tapahtumaelämysten parissa
 • Rennon ja mukavan työyhteisön

Lisätietoja                

Kiinnostuitko? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV 9.1.2022 mennessä. Muistathan kertoa hakemuksessasi harjoittelun kestosta. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse visuaalinen tuottaja Merja Poikkimäki, livestaff@nelonenmedia.fi.

Hakemukset:
Sähköpostitse osoitteeseen livestaff@nelonenmedia.fi

Työsuhdetyyppi
Työharjoittelu

Työn laatu
Harjoittelu alkaa keväällä, mielellään toukokuussa ja päättyy kesän jälkeen. Harjoittelujakson tulee olla mielellään vähintään 3kk kestävä. Tarkempi aikataulu katsotaan harjoittelijan opintopisteiden ja opintokokonaisuuden mukaisesti.

Palkkaus
Nelonen Media Liven harjoittelut ovat palkattomia. Nelonen Media Live tarjoaa kuitenkin harjoittelijalle harjoittelupäivinä lounasedun. Tapahtuma-aikoina Nelonen Media Live tarjoaa täyden ylläpidon: matkat, majoituksen ja ruokailun.

Sijainti
Tampere/Jämsä, Suomi

Hakuaika
8.11.2021-9.1.2022