Somistusharjoittelija

Työharjoittelu Suomen suurimassa tapahtumatalossa, kiinnostaako? 

Nelonen Media Live on Suomen suurin festivaali- ja tapahtumajärjestäjä. Tuotamme vuosittain useita festivaaleja ja konsertteja ympäri Suomen. Nelonen Media Liven tapahtumia ovat mm. RockfestTammerfest, Wanaja Festival, Tahko Juhannus, Iskelmä FestivaaliKuopiorocksekä Suomipop Festivaalit Oulussa ja Jyväskylässä. Nelonen Media Live Oy on osa Sanoma-konsernia. 

Nyt on oiva tilaisuus päästä tutustumaan hektiseen festarimaailmaan ja lähteä kiertämään Suomea somistellen. 

Etsimme joukkoomme visuaalista silmää ja kädentaitoja omaavaa harjoittelijaa festivaalisomistukseen. Somistusharjoittelijan työtehtäviin kuuluu juoksevien asioiden hoitaminen, hankintojen tekeminen, näyttäviä somisteiden valmistus, sekä festivaalien somistaminen. Harjoittelujakson olisi hyvä sijoittua toukokuusta heinäkuun loppuun. Toukokuussa valmistellaan somisteita Jämsässä ja kesäkuussa aloitetaan festari rundit.  

Festivaalit lyödään kasaan muutamassa päivässä. Somistusaika on todella lyhyt ja siksi työaika jää muutamaan pitkään päivään per viikko. Kenttätyö on välillä fyysistä ja työskentelykorkeus toisinaan 3-13 metriä maanpinnasta (tikkailla ja/tai henkilönostimella), joten hyvä kunto ja rohkeus nousta korkeisiin paikkoihin katsotaan eduksi. 

Varastotilat sijaitsevat Jämsässä, joten oma, vapaapäivien majapaikka, olisi hyvä sijaita Tampere-Jyväskylä akselilla. Työhöntulo- ja paluumatkat ovat omakustanteisia. Pakettiauton pakkauksen jälkeen Jämsästä kun lähdetään, niin matka taittuu tapahtumapaikkakunnalle firman piikkiin. B-ajokortti on välttämätön ja rohkeus ison auton ajamiseen on etu. 

Tehdään yhdessä harjoittelustasi mukava, mielenkiintoinen ja opettava kokemus. Tule osaksi meidän tiimiä! 

 

MITÄ ODOTAMME

• Olet yli 18v
• Rohkeutta ja innokkuutta oppia uusia juttuja
• Ideointikykyä ja luovutta
• Olet iloinen, energinen ja hyvä tyyppi
• Oma-aloitteisuutta
• Tiimityöhenkeä
• B-ajokortti

EDUKSI NÄEMME

• Kokemusta festivaalien, tapahtumien tai konserttien parissa työskentelystä esimerkiksi harjoitteluiden tai töiden kautta

MITÄ SINÄ SAAT

• Hienot ja turvalliset puitteet tapahtumatuotanto-osaamisen kehittämiseen
• Perehdytystä
• Työskentelyä upeiden ja turvallisten tapahtumaelämysten parissa
• Rennon ja mukavan työyhteisön

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV 17.2.2021 mennessä. Muistathan kertoa hakemuksessasi harjoittelun kestosta. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse tuotantopäällikkö Krista Heinonen, livestaff@nelonenmedia.fi.

Hakemukset:
Sähköpostitse osoitteeseen livestaff@nelonenmedia.fi
Työsuhdetyyppi:
Työharjoittelu
Työn laatu: 
Harjoittelu alkaa keväällä, mielellään toukokuussa ja päättyy kesän jälkeen. Harjoittelu jakson tulee olla vähintään 3kk kestävä. Tarkempi aikataulu katsotaan harjoittelijan opintopisteiden ja opintokokonaisuuden mukaisesti.
Palkkaus: 
Nelonen Media Liven harjoittelut ovat aina palkattomia. Nelonen Media Live tarjoaa kuitenkin harjoittelijalle harjoittelupäivinä lounasedun tai muun vastaavan korvauksen. Tapahtuma-aikoina Nelonen Media Live tarjoaa tarvittaessa myös majoituksen.
Sijainti:
Jämsä/Tampere, koko Suomi
Hakuaika:
28.1.2021-17.2.2021