Siivousvastaavia

Oletko reipas ja aktiivinen ja siisteys on sinulle sydämen asia?
Etsimme aluesiivousvastaavia Nelonen Media Liven tapahtumiin ympäri Suomen. Toivomme sinulta reipasta asennetta työntekoon ja hyvää fyysistä kuntoa. Työssäsi olet erittäin tärkeässä roolissa huolehtiessasi, että festivaalialue pysyy jatkuvasti siistinä ja vieraamme viihtyvät.

Siivousvastaavana toimit aluesiivouksen koordinoijana vastaten, että kaikki sujuu sovitusti suunnitelmien mukaan. Tehtävänäsi on ottaa työntekijät ja mahdolliset talkoolaiset vastaan sekä pidät kirjaa heidän toteutuneista työtunneista, jaat työtehtävät ja -alueet sekä vastaat siivoustarvikkeiden riittävyydestä omilla vastuufestareillasi. Pidämme tärkeänä että sinulla on oikeanlainen asenne ja hyvät organisointikyvyt. Tulet työssä kohtaamaan myös paljon ihmisiä, joten iloinen asiakaspalveluasenne on ehdottomasti plussaa.

Aiempi kokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Sitäkin tärkeämpänä pidämme hyvää asennetta ja ahkeraa toimimista. Vaikka työnkuvasi on pääasiassa alueen puhtaanapidosta huolehtimista, sinulla ei mene sormi suuhun, jos työkaverisi tarvitsee apua esimerkiksi rannekkeenvaihtoon tai muuhun tärkeään työhön festivaalialueella.
Nelonen Media Live on Suomen suurin festivaali- ja tapahtumajärjestäjä. NML tuottaa vuosittain useita festivaaleja ja konsertteja ympäri Suomen. Nelonen Media Live on osa Sanomakonsernia.

Katso kesän 2022 tapahtumat »

Odotamme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää. Nelonen Media Live tarjoaa lähes kaikissa tapahtumissaan kaukaa tuleville työntekijöille ilmaisen majoituksen. Työstä maksetaan vähintään TES:n mukainen palkka ja mikä parasta, kesäsi tulee olemaan tässä porukassa täynnä elämyksiä ja hauskoja hetkiä!

Laita hakemuksesi rohkeasti tulemaan oheisen linkin kautta! Mainitse hakemuksessa oletko kiinnostunut työskentelemään koko kesän vai yksittäisessä tapahtumissa.

HAKULOMAKE: Siivousvastaavat

#happypeoplelive #rekryauki #nelonenmedialive #koskamevoidaan