Festivaalisomistajia

Nyt on oiva tilaisuus päästä tutustumaan hektiseen festarimaailmaan ja lähteä kiertämään Suomea somistellen.
Kiinnostaako viihtyvyys festivaaleilla? Miten kohennetaan tapahtuman ilmettä ja viritetään asiakaskokemus huippuunsa? Nyt näihin asioihin on avautunut vaikuttamisen mahdollisuus, kun etsimme tulevalle kaudelle 2022 festivaalityöntekijöitä somistuksen pariin.
Työtehtäviin kuuluu tapahtuma-alueiden visuaalisen tuotannon toteutus sekä festivaalien somistaminen. Somistaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä visuaalisen tuottajan kanssa. Työ soveltuu oma-aloitteiselle, isoja kokonaisuuksia hahmottavalle ja ideoita pursuavalle visualistille, joka ei pelkää työn täyteistä kesää.

Työ on kausiluontoista ja sesonki keskittyy kesään (kesäkuu-elokuu), jolloin somistaja on liikkeellä festarikentältä toiselle. Festivaalit lyödään kasaan muutamassa päivässä. Somistusaika on todella lyhyt ja siksi työaika jää muutamaan pitkään päivään per viikko. Kenttätyö on välillä fyysistä ja työskentelykorkeus toisinaan 3-13 metriä maanpinnasta (tikkailla ja/tai henkilönostimella), joten hyvä kunto ja rohkeus nousta korkeisiin paikkoihin katsotaan eduksi.

Aiempi kokemus festivaalityöskentelystä, visuaalisen suunnittelun koulutus sekä kädentaidot katsotaan eduksi, mutta nämä eivät ole välttämättömiä. Sitäkin tärkeämpänä pidämme hyvää asennetta ja ahkeraa toimimista. B-ajokortti on välttämätön ja rohkeus ison auton ajamiseen on etu.
Tehdään kesästä unohtumaton ja mielenkiintoinen. Tule osaksi meidän somistustiimiä!
Nelonen Media Live on Suomen suurin festivaali- ja tapahtumajärjestäjä. NML tuottaa vuosittain useita festivaaleja ja konsertteja ympäri Suomen. Nelonen Media Live on osa Sanoma-konsernia.

Katso kesän 2022 tapahtumat »

Odotamme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää. Nelonen Media Live tarjoaa lähes kaikissa tapahtumissaan kaukaa tuleville työntekijöille ilmaisen majoituksen. Työstä maksetaan vähintään TES:n mukainen palkka ja mikä parasta, kesäsi tulee olemaan tässä porukassa täynnä elämyksiä ja hauskoja hetkiä!
Laita hakemuksesi rohkeasti tulemaan oheisen linkin kautta! Mainitse hakemuksessa oletko kiinnostunut työskentelemään koko kesän vai yksittäisessä tapahtumissa.

HAKULOMAKE, Festivaalisomistaja

#happypeoplelive #rekryauki #nelonenmedialive #koskamevoidaan