Festivaalirakentajia

Hei Sinä reipas ja fyysistä työtä pelkäämätön tekijä!
Nyt on elämäsi tilaisuus päästä osaksi ryhmää joka mahdollistaa festivaalialueet ympäri Suomea. Haemme kesän 2022 Nelonen Media Liven festivaaleille ammattitaitoisia, itseohjautuvia ja tiimityöskentelyn hallitsevia aluerakentajia tapahtuma-alueiden rakennus- ja purkutöihin. Toivomme että sinulla olisi hieman kokemusta vastaavanlaisesta rakentamisesta.

Alan koulutus, työturvallisuuskortti ja aiempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömät edellytykset. Etsimämme henkilö on motivoitunut, ahkera, omatoiminen ja omaa hyvän fyysisen kunnon. Työ on nopeatempoista ja fyysisesti raskasta. Sinulla tulee olla omat turvakengät tullessasi töihin. Pääasiallisena työskentelyalueena on Jämsä, Jyväskylä ja Tampere, mahdollisesti myös muu Suomi.
Nelonen Media Live on Suomen suurin festivaali- ja tapahtumajärjestäjä. NML tuottaa vuosittain useita festivaaleja ja konsertteja ympäri Suomen. Nelonen Media Live on osa Sanomakonsernia.

Katso kesän 2022 tapahtumat »

Odotamme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää. Ajokortti on hyödyllinen, mutta ei pakollinen.
Nelonen Media Live tarjoaa lähes kaikissa tapahtumissaan kaukaa tuleville työntekijöille ilmaisen majoituksen. Työstä maksetaan vähintään TES:n mukainen palkka ja mikä parasta, kesäsi tulee olemaan tässä porukassa täynnä elämyksiä ja hauskoja hetkiä!

Tiedustelut paikasta arkisin klo 9-16 välillä
miika.haljala@nelonenmedia.fi
p.0407588708

Laita hakemuksesi rohkeasti tulemaan oheisen linkin kautta,
HAKULOMAKE: Festivaalirakentajia

#happypeoplelive #rekryauki #nelonenmedialive #koskamevoidaan