Baariroudareita

BAARIROUDAREITA Nelonen Media Liven festareille!
Tässä työssä yhdistyy kaikkien aikojen kesäseikkailu, kova fyysinen duuni, mahtavat työkaverit ja huikeat tapahtumat!

Haemme NML festareille baariroudareita eli festarioravia. Työt alkavat yleensä keskiviikkona tapahtuma-alueen baarien rakentamisella. Tapahtumien aikana baariroudarit pitävät huolta, että kaapeissa riittää kylmiä juomia janoiselle festarikansalle. Tapahtuman päättyessä työt jatkuvat alueen baarien purkamisen merkeissä. Töitä on siis todella hyvin Juhannusviikosta alkaen heinäkuun loppuun. Voit myös ilmoittautua vain johonkin tiettyyn tapahtumaan. Työ vaatii erinomaisen hyvää fyysistä kuntoa, se sisältää paljon nostelua, kantamista ja lukemattomia askeleita.

Nelonen Media Live on Suomen suurin festivaali- ja tapahtumajärjestäjä. NML tuottaa vuosittain useita festivaaleja ja konsertteja ympäri Suomen. Nelonen Media Live on osa Sanomakonsernia.

Katso kesän 2022 tapahtumat »

Nelonen Media Live tarjoaa lähes kaikissa tapahtumissaan muilta paikkakunnilta tuleville työntekijöille ilmaisen majoituksen. Työstä maksetaan vähintään TES:n mukainen palkka ja mikä parasta, kesäsi tulee olemaan tässä porukassa täynnä elämyksiä ja hauskoja hetkiä. Aikaisempi työkokemus tapahtuma-alalta / fyysisistä töistä on aina plussaa, mutta ei pakollista.

Laita hakemuksesi rohkeasti tulemaan oheisen linkin kautta! Mainitse hakemuksessa oletko kiinnostunut työskentelemään koko kesän vai yksittäisissä tapahtumissa.

HAKULOMAKE: Baariroudareita

#happypeoplelive #rekryauki #nelonenmedialive #koskamevoidaan