Baarimikkoja

Festaribaarit ovat parhaita! Etsimme nyt parhaita baaritarjoilijoita anniskelutehtäviin Suomen parhaille festivaaleille kesälle 2022.
Oletko jo alan kokemusta omaava, iloinen, positiivinen ja ihmisläheinen myyntitykki? Omaat hyvän tai huonon huumorintajun, sinulla paineensietokykyä ja kykenet toimimaan kovassakin kiireessä pitkiä päiviä painaessa? Alkoholin myynti on sinulle kutsumus, ja tulet toimeen kenen tahansa kanssa tiskin kummaltakin puolelta? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme tyyppi.

Nelonen Media Live on Suomen suurin festivaali- ja tapahtumajärjestäjä. NML tuottaa vuosittain useita festivaaleja ja konsertteja ympäri Suomen. Nelonen Media Live on osa Sanomakonsernia.

Katso kesän 2022 tapahtumat »

Olet myös valmis liikkumaan kesän mittaan, sillä työntekijämme toimivat tiimeissä, jotka rakennamme kevään aikana valmiiksi kesän parhaita juhlia varten. Sinulla on anniskelu- ja mielellään myös hygieniapassi hallussa.
Nelonen Media Live tarjoaa lähes kaikissa tapahtumissaan kaukaa tuleville työntekijöille ilmaisen majoituksen.

Tässä porukassa kesäsi tulee olemaan täynnä elämyksiä ja hauskoja hetkiä.
Laita CV:llä varustettu hakemuksesi rohkeasti tulemaan oheisen linkin kautta! Mainitse hakemuksessa oletko kiinnostunut työskentelemään koko kesän vai yksittäisessä tapahtumassa.

HAKULOMAKE: Baarimikkoja

#happypeoplelive #rekryauki #nelonenmedialive #koskamevoidaan