Asiakaspalvelija

Oletko tehokas ja palvelualtis sekä sanavalmis ja huumorintajuinen tekijä? Oletko se henkilö, joka vastaanottaa iloiset festarivieraat ympäri Suomen?

Etsimme asiakaspalvelijoita, jotka työskentelevät festivaaleilla lipunmyynnissä, akkreditoinnissa, rannekkeenvaihdossa, infossa ja narikassa. Muutamilla festivaaleista asiakaspalvelutehtävät ulottuvat myös festivaalileirinnän vastaanottoon. Työtehtäväsi sisältävät mm. asiakasneuvontaa, maksuvälineiden käsittelyä, lippulukijoiden käyttöä ym. asiakaspalvelua.

Työssäsi olet erittäin tärkeässä roolissa luoden festarikansalle positiivisen fiiliksen heti juhlien startatessa. Olet ratkaisukeskeinen ja koska festareilla työskentely on joukkuepeliä, olet valmis auttamaan työkaveriasi vaikkapa aluesiivouksessa tai juomakaappien täyttämisessä. Olet tarvittaessa myös valmis liikkumaan kesän mittaan, sillä työntekijämme toimivat tiimeissä, jotka rakennamme kevään aikana valmiiksi kesän juhlia varten.

Nelonen Media Live on Suomen suurin festivaali- ja tapahtumajärjestäjä. NML tuottaa vuosittain useita festivaaleja ja konsertteja ympäri Suomen. Nelonen Media Live on osa Sanomakonsernia.

Kesän 2022 tapahtumat »

Nelonen Media Live tarjoaa lähes kaikissa tapahtumissaan kaukaa tuleville työntekijöille ilmaisen majoituksen. Työstä maksetaan TES:n mukainen palkka ja mikä parasta, kesäsi tulee olemaan tässä porukassa täynnä elämyksiä ja hauskoja hetkiä. Aikaisempi työkokemus tapahtuma-alalta ja/ tai rahankäsittelystä on aina plussaa, mutta ei pakollista.

Laita hakemuksesi rohkeasti tulemaan oheisen linkin kautta! Mainitse hakemuksessa oletko kiinnostunut työskentelemään koko kesän vai yksittäisissä tapahtumissa.

HAKULOMAKE: Asiakaspalvelija

#happypeoplelive #rekryauki #nelonenmedialive #koskamevoidaan