Harjoittelija B2B-tuotantotiimiin, Tampere

Työharjoittelu Suomen suurimassa tapahtumatalossa, kiinnostaako?

Oletko oma-aloitteinen, tapahtumien kaupallisesta puolesta kiinnostunut asiakaspalveluhenkinen opiskelija, joka ei pelkää laittaa itseään likoon? Haemme Nelonen Media Livelle B2B tuotantotiimiin harjoittelijaa.

Nelonen Media Live on Suomen suurin festivaali- ja tapahtumajärjestäjä. Tuotamme vuosittain useita festivaaleja, risteilyjä sekä areena- ja stadionkonsertteja ympäri Suomen. Nelonen Media Liven tapahtumia vuonna 2022 ovat mm. Rockfest, Himos Juhannus, RMJ, Iskelmä Festivaalit, Tammerfest, Wanaja Festival, Kuopiorock, Tikkurila Festivaali, Suomipop Festivaalit, GOOM- ja Abiristeilyt, Juha Tapio – Elossa!, Haloo Helsinki! – Haloo Stadion! – ja Apulanta A30! stadionkonsertit. Nelonen Media Live Oy on osa Sanoma-konsernia.

Harjoittelutehtävissäsi pääset tutustumaan tapahtumien kaupalliseen puoleen, näkemään ja suunnittelemaan innovatiivisia kumppanitoteutuksia ennen tapahtumaa ja tapahtuman aikana. Tulet olemaan apuna tapahtumien koordinoinnin suunnittelussa sekä kehittämään omaa osaamistasi tapahtumatoiminnassa. Harjoittelupäivät ovat monimuotoisia, ja sisältävät tehtäviä laidasta laitaan. Perehdytämme harjoittelijan tehtäviin ja tarjoamme tehtäviin soveltuvat välineet. Kesän aikana pääset olemaan mukana useissa festivaalituotannoissa osana aikaansaavaa ja nopeatempoista tiimiä, jotka auttavat sinua kehittymään urallasi eteenpäin.

Kaikkea ei tarvitse osata, sillä tekemällähän sitä oppii. Apua saa aina pyydettäessä ja toivommekin, että olet utelias etkä epäröi kysyä apua. Pyritään yhdessä tekemään harjoittelustasi mukava, mielenkiintoinen ja opettava kokemus. Tule osaksi meidän tiimiä!

MITÄ ODOTAMME

 • Olet yli 18v
 • Vähintään toiseen asteen opintoja
 • Aikaisempaa kokemusta tapahtumista, asiakaspalvelusta ja/tai myynnistä
 • Intohimoa tapahtumien kaupallisen puolen oppimiseen
 • Rohkeutta ja innokkuutta oppia uusia juttuja
 • Ideointikykyä
 • Olet iloinen, energinen ja oma-aloitteinen
 • Sujuvaa suomenkielen ja englanninkielen taitoa (suullinen & kirjallinen)
 • Microsoft Office -ohjelmien osaamista, muu osaaminen katsotaan eduksi
 • Ajokortti (B) etkä pelkää tarttua isonkaan pakettiauton rattiin

MITÄ SINÄ SAAT

 • Hienot puitteet tapahtumatuotannon kaupalliseen puoleen, joka antaa sinulle valmiuksia kehittyä urallasi eteenpäin
 • Perehdytystä kumppanimyyntiin
 • Työskentelyä upeiden ja turvallisten tapahtumaelämysten parissa
 • Rennon ja mukavan työyhteisön

Lisätietoja                

Kiinnostuitko? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV 9.1.2021 mennessä. Voit halutessasi liittää hakemukseen videon (max 2 min.) Muistathan kertoa hakemuksessasi harjoittelusi kestosta. Harjoittelupaikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse tuottaja Jessica Toivonen, livestaff@nelonenmedia.fi.

Hakemukset:
Sähköpostitse osoitteeseen livestaff@nelonenmedia.fi

Työsuhdetyyppi
Työharjoittelu

Työn laatu
Harjoittelu alkaa maaliskuussa ja päättyy kesän jälkeen. Harjoittelujakson tulee olla mielellään vähintään 3kk kestävä. Tarkempi aikataulu katsotaan harjoittelijan opintopisteiden ja opintokokonaisuuden mukaisesti.

Palkkaus
Nelonen Media Liven harjoittelut ovat palkattomia. Nelonen Media Live tarjoaa kuitenkin harjoittelijalle harjoittelupäivinä lounasedun. Tapahtuma-aikoina Nelonen Media Live tarjoaa täyden ylläpidon: matkat, majoituksen ja ruokailun.

Sijainti
Tampere, Suomi

Hakuaika
8.11.2021-9.1.2022