Digiharjoittelijoita Tampereelle

Työharjoittelu Suomen suurimassa tapahtumatalossa, kiinnostaako?

Oletko sinä positiivinen, idearikas, rehti ja reipas, omatoiminen sekä rento digitaalisesta markkinoinnista ja somesta kiinnostunut opiskelija ja haluat oppia lisää festivaalien, konserttien ja risteilyjen digisisältöjen tuottamisesta? Nelonen Media Liven Tampereen toimistolla olisi 1-4 harjoittelupaikkaa tarjolla sopivien hakijoiden löytyessä.

Nelonen Media Live on Suomen suurin festivaali- ja tapahtumajärjestäjä. Tuotamme vuosittain useita festivaaleja, risteilyjä sekä areena- ja stadionkonsertteja ympäri Suomen. Nelonen Media Liven tapahtumia vuonna 2022 ovat mm. Rockfest, Himos Juhannus, RMJ, Iskelmä Festivaalit, Tammerfest, Wanaja Festival, Kuopiorock, Tikkurila Festivaali, Suomipop Festivaalit, GOOM- ja Abiristeilyt, Juha Tapio – Elossa!, Haloo Helsinki! – Haloo Stadion! – ja Apulanta A30! stadionkonsertit. Nelonen Media Live Oy on osa Sanoma-konsernia.

Harjoittelun aikana pääset tutustumaan yrityksen tapahtumien digikanavien sisällöntuotantoon, ideointiin ja itse tapahtumissa somettamiseen. Olet tekemisissä tapahtuman kaikkien osapuolten kanssa aina artisteista ja työntekijöistä tapahtumakävijöihin tuottaessasi digisisältöjä eri kanaviin. Harjoittelutehtävät katsotaan harjoittelijan oman osaamisen ja olemassa olevan kokemuksen mukaan, vastuuta tulee onnistumisten myötä harjoittelun edetessä. Pyrkimyksenä on antaa harjoittelijalle laaja läpileikkaus tapahtumien digikanavien kokonaisvaltaiseen hallintaan, ja harjoittelun jälkeen opiskelija on oppinut tapahtumien digituottamisen perusteet äärimmäisen hyvin.

Kaikkea ei tarvitse ennakkoon osata, sillä tekemällähän sitä oppii. On tärkeää, että olet sosiaalinen ja tykkäät kohdata erilaisia ihmisiä työn tiimellyksessä, ja että mm. ajatus omalla naamalla esiintymistä somekanavissa tuntuu mielekkäältä. Harjoittelu on sekä opettava että ikimuistoinen kokemus, jonka aikana opit varmasti koko tapahtuma-alasta paljon. Lupaamme, että harjoittelusi on täynnä kokemuksia, jotka muistat vielä pitkään.

MITÄ ODOTAMME

 • Olet yli 18v
 • olet ajan hermolla ja somekanavat ovat tuttuja (kuten: Facebook, Instagram, Tiktok, Snapchat, Youtube, Spotify ja Twitter)
 • rohkeus, oma-aloitteisuus ja tiimihenki
 • ideointikyky, luovuus ja fresh näkökulma digisisältöihin
 • innokkuus ja positiivinen asenne
 • keskittymis- ja paineensietokyky
 • visuaalinen silmä
 • suomen ja englannin kielen osaaminen (suullinen ja kirjallinen)
 • ajokortti

EDUKSI NÄEMME

 • aiempi työkokemus miltä alalta tahansa
 • kuvankäsittelytaidot, Adoben ohjelmat käytössä: Photoshop
 • videoleikkaustaidot, Adoben ohjelmat käytössä: Premiere
 • Facebook ja Instagram -yritystilien hallinnoinnin aikaisempi kokemus

MITÄ SINÄ SAAT

 • Hienot puitteet tapahtumien digituottamiseen
 • Perehdytystä
 • Työskentelyä upeiden ja turvallisten tapahtumaelämysten parissa
 • Rennon ja mukavan työyhteisön

Aikaisempien vuosien harjoittelijoiden ja työntekijöiden kommentteja digiharjoittelijan tehtävästä yrityksessä:

”Parasta harkassa oli se, että Nelonen Media Liven jengi aidosti luotti harkkariin ja antoi vastuuta. Työtehtävät olivat alusta saakka selkeitä ja niissä ehdottomasti autettiin pyydettäessä. Harkassa pääsi myös toteuttamaan omia ideoita ja ne huomioitiin aina. Porukan hyvä yhteishenki mahdollisti rennolla otteella työskentelyn, vaikka välillä päivät olikin hektisiä. Nauru ja hyvä fiilis siis pysyvät työnteossa mukana! Harkasta jäi käteen paljon, mutta tärkeimpinä näistä ovat lukuisat opit ja valtavasti varmuutta omaan tekemiseen. Suosittelen lämpimästi Nelonen Media Liveä harkkapaikaksi.” Hanna M. harjoittelija kesä 2021

”Viime kesä sosiaalisen median harjoittelijana oli mieletön! Jokainen työpäivä oli erilainen ja työtehtävät olivat kiinnostavia ja monipuolisia. Pääsin laajalti toteuttamaan itseäni ideoimalla, suunnittelemalla ja toteuttamalla sisältöä yrityksen sosiaalisen median kanaviin. Opin paljon yritysmaailman sosiaalisen median kanavien sisällöntuotannosta sekä sen vuosikellosta. Kesä oli mitä inspiroivin ja ikimuistoisin, unohtamatta mahtavia työkavereita ja -yhteisöä. Voin lämpimästi suositella hakemaan sosiaalisen median harjoittelijaksi!” Eveliina O. harjoittelija kesä 2018

”Kesä sosiaalisen median harjoittelijana oli mieletön kokemus. Työtehtävät olivat monipuolisia, eikä yksikään päivä harjoittelussa ollut samanlainen, opin mielettömästi uutta sosiaalisen median maailmasta yrityksen näkökulmasta. Työympäristö ja -yhteisö olivat kannustavia sekä sain toteuttaa ideoitani ja käyttää luovuutta. Voin lämpimästi suositella hakemaan harjoittelijaksi yritykseen. Et tule katumaan!” Erika K. harjoittelija kesä 2017, palkallinen someassistentti 2018-2020

Lisätietoja                

Kiinnostuitko? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV 9.1.2021 mennessä. Voit halutessasi liittää hakemukseen videon (max 2 min.) Muistathan kertoa hakemuksessasi harjoittelusi kestosta. Harjoittelupaikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Anne Heikonen, livestaff@nelonenmedia.fi.

Hakemukset:
Sähköpostitse osoitteeseen livestaff@nelonenmedia.fi

Työsuhdetyyppi
Työharjoittelu

Työn laatu
Harjoittelu alkaa keväällä, mielellään toukokuussa ja päättyy kesän jälkeen. Harjoittelujakson tulee olla mielellään vähintään 3kk kestävä. Tarkempi aikataulu katsotaan harjoittelijan opintopisteiden ja opintokokonaisuuden mukaisesti.

Palkkaus
Nelonen Media Liven harjoittelut ovat palkattomia. Nelonen Media Live tarjoaa kuitenkin harjoittelijalle harjoittelupäivinä lounasedun. Tapahtuma-aikoina Nelonen Media Live tarjoaa täyden ylläpidon: matkat, majoituksen ja ruokailun.

Sijainti
Tampere, Suomi

Hakuaika
8.11.2021-9.1.2022