Suomen suurimmassa Jysärissä kaikkien aikojen ohjelma!

  • Aiemmin julkaistut Scooter, Heath Hunter ja Dr. Bombay saavat seurakseen mm. DJ Bobon, E-Typen ja Dazen 
  • Päiväkohtaisten lippujen lisäksi myyntiin avattu BOX-mökkimajoitukset sekä karavaanipaikat 
  • Jysäri Festivaali järjestetään jo 8. kerran Himos Parkissa 2.-4.7.2020 

 

Vuodesta 2013 järjestetty, elektroniseen tanssimusiikkiin keskittyvä Jysäri -festivaali juhlitaan tänä vuonna kolmepäiväisenä.  Järjestyksessään kahdeksas Jysäri julkaisee nyt lisää artisteja ensi kesän bakkanaaleille sekä ohjelman päiväkohtaisen jaon. Samalla tulevat myyntiin myös yhden päivän ja kahden päivän pääsyliput ja VIP-liput. 

 

Uusia julkistuksia tapahtumaan ovat mm. ruotsalainen festivaalin kestosuosikki E-TypeFreedom ja Love Is All Around -hiteistään tunnettu DJ BoBo, kotimainen eurodancen uranuurtajaa Waldo’s People sekä Tamagotchi -kappaleellaan kaikki taajuudet 90-luvulla valloittanut Daze.  Uusia julkaisuja tulee roppakaupalla, sillä festivaalin kolmas päivä on lisännyt ohjelmiston määrää festivaalilla. 

 

”Uuden festivaalipäivän myötä festivaalin ohjelmisto on kaikkien aikojen suurin. Torstain aiemmasta etkopäivästä kasvaa kokonaisvaltainen uusi esiintymispäivä, jonka myötä pystymme toteuttamaan asiakkaiden toiveiden entistä laajemmasta ohjelmasta ja uusistakin artistivalinnoista festivaalille. Artistien jakaantuminen kolmelle päivälle takaa Jysärille entistä paremmat mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa tanssimusiikkifestivaalien jättiläiseksi”, kertoo tapahtuman tuottaja Jessica Toivonen.  

 

Festivaalin torstai on Jysärin suursuosikin Scooterin päivä. Scooterin lisäksi torstaina esiintyvät myös Ecuador -hitistä tuttu DJ SASH!, kotimainen Movetron, iranilaistanskalainen dj ja tuottaja DJ Aligator sekä radiopersoona Anssi Honkosen perustama ja DJ Oku Luukkaisen kanssa yhteistyötä tekevä, 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen hittejä remixaava Millennium Project. Torstaina vietetään myös Jysäri-historian suurimmat Megasuperturbobileet DJ Ice K:n ja DJ Kite:n voimin. 

 

Jysäri-perjantaissa nähdään jo aiemmin julkaistujen Heath Hunterin ja PartaMatti Airaksisen lisäksi myös elektronisen tanssimusiikin supersuosikki E-Type, saksalainen Masterboy sekä ruotsalaiset jysärikonkarit Solid Base ja Basic Element. 

 

Lauantaina Jysärin esiintymislavoilla nähdään DJ BoBoDaze, jo aiemmin julkaistu Dr. Bombay, Samantha Foxin kanssa levytetystä Touch Me -hitistä tunnettu Günther, Suomessa ahkerasti keikkaileva Pandora, eroottissävytteisistä lyriikoistaan tunnettu E-Rotic sekä DJ Oku Luukkainen 

 

Mökkimajoitukset loppuunvarattu, karavaani- ja leirintäalueissa uudistuksia 

 

Festivaalin lisääntyvästä suosiosta kertoo se, että Jysärin viralliset majoitusmökit ja hotellihuoneet ovat olleet loppuun varattuja jo viime syksystä asti. Jysärin erilliset, leirintäalueeseen keskittyvät majoituspalvelut ovat uudistuneet vuodelle 2020, ja sekä sähköllisten karavaanipaikkojen, sähköttömien karavaanipaikkojen ja sähköttömien autopaikkojen myynti on alkanut erillisinä majoituslippuina Tiketin verkkokaupassa. Myynnissä ovat karavaanilippu karavaaniajoneuvoille, matkaajalippu matkailubusseille tai muille isoille matkailuajoneuvoille sekä autopaikka henkilöauton tuomiseksi leirintäalueelle.  

 

”Olemme kehittäneet majoitusaiheista lipunmyyntiä asiakastoiveiden perusteella. Olemme tuoneet myynnin verkkoon ja avanneet myyntiin myös uusia majoitustuotteita kuten sähköttömät karavaanipaikat ja autopaikat, joita on aiempina vuosina myyty vasta paikan päällä. Telttailuhan meillä tuttuun tapaan on maksutonta, mutta ajoneuvoista peritään erillismaksut. Nyt Jysäri-asiakas voi hyvillä mielin hankkia samaan aikaan sekä liput että autopaikat ja keskittyä odottamaan festaria piletit taskussa!”, kertoo tuottaja Jessica Toivonen. 

 

Tiketin verkkokaupassa on myynnissä myös Jysäri Boxit eli pop-up-majoitusmökit, jotka ovat kevytrakenteisia 2 hengen kevytrakenteisia pikkumökkejä, joissa on pieni jääkaappi, sängyt ja patjat kahdelle hengelle sekä sähköpiste esimerkiksi puhelimen latausta varten. Auton saa Boxi -majoitusten läheisyyteen.  

 

JYSÄRI FESTIVAALI 2.-4.7.2020 

www.jysari.fi 

www.facebook.com/jysari 

@jysarihimos #jysari 

 

Esiintyjät: 

Torstai: Scooter, Movetron, DJ SASH!, DJ Ice K & DJ KiteMegasuperturbobileet, DJ AligatorMillennium Project 

Perjantai: E-Type, Heath Hunter, MasterboySolid Base, PartaMatti Airaksinen, Waldo’s People, Basic Element
Lauantai: DJ BoBoDazeGünther, Pandora, Dr. Bombay, E-Rotic, DJ Oku Luukkainen