Alice In Chains Suomeen – Grungesuuruus konsertoi kesäkuussa Oulussa ja Helsingissä

• Alice In Chains @ Oulu Energia Areena, Oulu lauantai 15.6.
• Alice In Chains @ Kaisaniemi, Helsinki sunnuntai 16.6.
• Lipunmyynti käynnistyy 20.11. klo 12:00

Vaihtoehtorockin suurimpiin nimiin kuuluva Alice In Chains konsertoi tulevana kesänä Suomessa kahteen otteeseen. Yhtye esiintyy lauantaina 15.6. Oulu Energia Areenalla ja sunnuntaina 16.6. Helsingin Kaisaniemessä.

Alice In Chains on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä yhdysvaltalaisista rock-yhtyeistä. Uransa aikana yhtye on kerännyt lukuisia Grammy-ehdokkuuksia, myynyt maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa albumia sekä toiminut suunnannäytttäjänä modernille rockmusiikille. Yhtye on Nirvanan, Pearl Jamin ja Soundgardenin ohella yksi neljästä Seattlesta 90-luvulla ponnistaneesta grungen peruspilarista, jotka antoivat äänen särökitaroineen ja flanellipaitoineen kokonaiselle sukupolvelle. Alice In Chainsin tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Would?, Man In The Box sekä Rooster, ja yhtyeen uusin studioalbumi Rainier Fog julkaistiin elokuussa 2018. Alice In Chainsin odotettu paluu Suomeen tulee uuden materiaalin lisäksi sisältämään myös hittivetoisen läpileikkauksen yhtyeen koko urasta.

Konserttien lipunmyynti avautuu tiistaina 20.11. klo 12:00 Tiketissä ja Lippupisteessä. Oulun konserttiin tulee myyntiin sekä katsomopaikkoja että permantopaikkoja. Katsomopaikat myydään Lippu.fi:ssä, permantopaikat molemmissa lippukaupoissa. Helsingin konserttiin tulee myyntiin vain permantopaikkoja. Molempien konserttien ikäraja on K-18.

Alice In Chains @ Oulu Energia Areena
Lauantai 15.6.2019, ovet 16:30. Tapahtuma on K-18.
Oulu Energia Areenalle tulee myyntiin sekä permantopaikkoja että istumapaikkoja. Istumapaikat myydään vain Lippu.fi:ssä, permantopaikkoja saatavilla sekä Tiketistä että Lippu.fi:stä. Lipun hinta on 69 euroa.

Alice In Chains @ Kaisaniemi, Helsinki
Sunnuntai 16.6.2019, ovet 17:30. Tapahtuma on K-18.
Helsingin konserttiin on myynnissä vain permantopaikkoja. Tilaisuudessa ei ole erillisiä katsomoita. Liput myydään Tiketissä ja Lippupisteessä. Lipun hinta on 69 euroa.

www.nelonenmedialive.fi/aliceinchains
www.tiketti.fi/aliceinchains
www.lippu.fi/aliceinchains

AKKREDITOINTI
Tapahtuman akkreditointi median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille käynnistyy tammikuussa 2019.