Sting: My songs

Sting konsertoi kesäkuussa Helsingin Kaisaniemessä!

Rocklegenda Sting tuo My Songs -konserttikiertueensa Suomeen ensi kesänä. 16-kertainen Grammy-voittaja esiintyy Helsingissä Kaisaniemen kentällä torstaina 13.6.2019.

Stingin My Songs -konsertista on lupa odottaa näyttävää ja taidokasta show'ta, joka keskittyy Stingin pitkän uran rakastetuimpiin hitteihin niin miehen soolotuotannosta kuin The Police -ajoiltakin.
Kaisaniemen kentällä kuullaan Stingin ja hänen yhtyeensä esittäminä sellaisia jättihittejä kuin Englishman in New York, Fields of Gold, Every Breath You Take, Shape Of My Heart, Roxanne, Message In A Bottle ja monia muita.

Ainutlaatuisen konsertin liput ovat myynnissä nyt Tiketissä ja Lippupisteessä!

Newcastlelaissyntyinen Sting on tehnyt pitkän ja näyttävän uran rockmusiikin huipulla. Vuonna 1977 Andy Summersin ja Stewart Copelandin kanssa perustettu The Police nousi yhdeksi 80-luvun merkittävimmistä rockyhtyeistä. Yhtye julkaisi viisi studioalbumia, voitti kuusi Grammya ja nostettiin vuonna 2003 The Rock and Roll Hall of Fameen.

Sooloartistina Sting on kahminut nimiinsä kymmenen Grammy-pystiä, kaksi Brit Awardia, Golden Globen, Emmyn ja neljä Oscar-ehdokkuutta ja monia muita palkintoja. Koko uransa aikana hän on myynyt lähes 100 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti ja tullut tunnetuksi myös laajasti tekemästään humanitaarisesta työstä.
 
Sting: My Songs
Torstaina 13.6.2019 Helsinki, Kaisaniemen kenttä

Liput ovat myynnissä nyt Tiketissä ja Lippupisteessä.
Ovet: klo 18:00
Konsertti on K-18
Liput: 79 EUR, VIP-liput 129 EUR (sis. oma sisäänpääsy, pääsy vip-alueelle, buffetruokailu ja snacksit)

Tiketti
Lippu.fi

STING

Englannin Newcastlessa syntynyt säveltäjä, laulaja-lauluntekijä, näyttelijä, kirjailija ja aktivisti Sting muutti Lontooseen vuonna 1977 ja perusti The Police-yhtyeen yhdessä Steward Copelandin ja Andy Summersin kanssa. Bändi julkaisi kaikkiaan viisi studioalbumia sekä vastaanotti uransa aikana kuusi Grammy- ja kaksi Brit Award -palkintoa. Yhtye nostettiin Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 2003.

Sting, yksi maailman tunnetuimmista sooloartisteista, on sittemmin vastaanottanut myös kymmenen muuta Grammy-palkintoa, kaksi Brit Award-, Golden Globe-, Emmy- ja neljä Oscar-ehdokkuutta sekä TONY-ehdokkuuden, Billboard-lehden Century-palkinnon sekä MusiCaresin Vuoden persoona -palkinnon. Hänet on nimitetty myös biisintekijöiden Hall Of Fameen sekä palkittu maineikkailla Kennedy Center Honors, The American Music Award of Merit ja The Polar Music Prize -pysteillä.

Yli vuosikymmenen odotuksen jälkeen julkaistun ylistetyn ensimmäisen rock / pop -kokoelman 57th & 9th jälkeen Sting julkaisi 44/876 -albumin reggaeartisti Shaggyn kanssa. Materiaali kumpuaa kummankin lukuisista yllättävistä musiikillisista lähteistä. Levy sai Grammy-ehdokkuuden Paras reggae albumi -sarjassa. Albumi kunnioittaa duon rakkautta Jamaicaan, joka on Shaggyn kotimaa, mutta myös paikka, jossa Sting kirjoitti Police-klassikon ”Every Breath You Take”.

Kesällä 2018 Sting ja Shaggy tekivät kiertueen, joka piti sisällään monia historiallisia keikkapaikkoja. Kaksikko esitti keikoilla paitsi omia hittejään myös materiaalia yhteiseltä albumilta yhdistellen taustakokoonpanojaan. Menestyskiertue ulottui Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan sekä Itä-Eurooppaan.

Sting on koko maineikkaan uransa aikana myynyt yli 100 miljoonaa albumia. Hän on näytellyt 15 elokuvassa, tuottanut A Guide to Recognizing Your Saints -elokuvan ja näytellyt The Threepenny Operassa Broadwaylla. Hänen viimeisin teatteriprojektinsa oli TONY-ehdokkuuden saavuttanut The Last Ship -musikaali, joka kertoo Wallsendin laivanrakennusyhteisöstä Englannin koillisosassa, jossa hän syntyi ja kasvoi. Showta, jonka musiikista ja lyriikoista vastasi itse Sting, esitettiin Broadwaylla 2014-2015 ja se kiersi Briteissä maalis-heinäkuussa 2018. Tämän vuoden maaliskuussa Sting esiintyy telakan johtaja Jackie Whitena The Last Ship -produktiossa torontolaisessa Princess of Wales -teatterissa.

Stingin ihmisoikeusjärjestöille kuten Rainforest-rahastolle, Amnesty Internationalille ja Live Aidille osoittama tuki heijastuu laajemmassa mittakaavassa myös hänen taiteessaan. Vaimonsa Trudie Stylerin kanssa perustama Rainforest-rahasto järjestö tukee paitsi sademetsien suojelua myös niiden alkuperäisväestöjä. He ovat yhdessä järjestäneet 18 hyväntekeväisyyskonserttia kerätäkseen lahjoituksia ja levittääkseen tietoisuutta maailman uhanlaisista luonnonvaroista. Rainforest-rahasto on perustamisestaan lähtien laajentunut organisaatioverkostoksi, joka toimii yli 20 maassa kolmella mantereella.

www.sting.com

CHERRYTREE MUSIC COMPANY

Grammy-ehdokas ja biisintekijä-tuottaja Martin Kierszenbaum perusti vuonna 2005 Cherrytree Music Companyn, joka tarjoaa management-, levy-yhtiö- ja julkaisupalveluita taiteilijoiden, tuottajien ja tekijöiden luovien töiden edistämiseksi. Cherrytreellä on ollut merkittävä vaikutus musiikkimaailmaan aina artisti ja kulttuuri-ikoni Stingin manageroinnista Lady Gagan kahden ensimmäisen albumin julkaisuun.
Yhtiö on julkaissut taiteellisesti ja kaupallisesti uraauurtavia albumeita artisteilta kuten Feist, Ellie Goulding, Robyn, La Roux, LMFAO, Far East Movement ja Disclosure, jotka ovat myyneet yhteensä yli 35 mijoonaa levyä.
Cherrytree Musicista on tullut tärkeä pop-musiikin tuottaja sekä taiteilijoiden yhteistyön ja innovaatioiden katalysaattori.
Lisäinfoa Cherrytree Music Companysta

Radio Aalto
Nelonen Media Live
Livenation
Cherrytree Management