Sting: My songs

Sting konsertoi kesäkuussa Helsingin Kaisaniemessä!

Rocklegenda Sting tuo My Songs -konserttikiertueensa Suomeen ensi kesänä. 16-kertainen Grammy-voittaja esiintyy Helsingissä Kaisaniemen kentällä torstaina 13.6.2019.

Stingin My Songs -konsertista on lupa odottaa näyttävää ja taidokasta show'ta, joka keskittyy Stingin pitkän uran rakastetuimpiin hitteihin niin miehen soolotuotannosta kuin The Police -ajoiltakin.
Kaisaniemen kentällä kuullaan Stingin ja hänen yhtyeensä esittäminä sellaisia jättihittejä kuin Englishman in New York, Fields of Gold, Every Breath You Take, Shape Of My Heart, Roxanne, Message In A Bottle ja monia muita.

Ainutlaatuisen konsertin liput ovat myynnissä nyt Tiketissä ja Lippupisteessä!

Newcastlelaissyntyinen Sting on tehnyt pitkän ja näyttävän uran rockmusiikin huipulla. Vuonna 1977 Andy Summersin ja Stewart Copelandin kanssa perustettu The Police nousi yhdeksi 80-luvun merkittävimmistä rockyhtyeistä. Yhtye julkaisi viisi studioalbumia, voitti kuusi Grammya ja nostettiin vuonna 2003 The Rock and Roll Hall of Fameen.

Sooloartistina Sting on kahminut nimiinsä kymmenen Grammy-pystiä, kaksi Brit Awardia, Golden Globen, Emmyn ja neljä Oscar-ehdokkuutta ja monia muita palkintoja. Koko uransa aikana hän on myynyt lähes 100 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti ja tullut tunnetuksi myös laajasti tekemästään humanitaarisesta työstä.
 
Sting: My Songs
Torstaina 13.6.2019 Helsinki, Kaisaniemen kenttä

Liput ovat myynnissä nyt Tiketissä ja Lippupisteessä.
Ovet: klo 18:00
Konsertti on K-18
Liput: 79 EUR, VIP-liput 129 EUR (sis. oma sisäänpääsy, pääsy vip-alueelle, buffetruokailu ja snacksit)
VIP-liput LOPPUUNMYYTY

Tiketti
Lippu.fi

KONSERTTI-INFO

LIPUT

Tapahtuman viralliset ennakkomyyntikanavat ovat Tiketti ja Lippupiste. Mikäli konsertti ei ole loppuunmyyty, pääsylippuja myydään myös tapahtumapaikan ovelta klo 17:00 alkaen.

NORMAALI 79 € / OVI 85 €
VIP-LIPPU ( LOPPUUNMYYTY ) 

Huom! Lippuja ei vaihdeta rannekkeiksi. Lippu oikeuttaa kertapääsyyn alueelle.
VIP-lippu vaihdetaan rannekkeeksi ja passiksi, jotka ovat henkilökohtaisia.

HUOM! Varmista lippujesi aitous ostamalla liput vain valtuutetuilta jälleenmyyjiltämme! 

IKÄRAJA

Konsertti on K-18. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi tapahtuma-alueen porteilla.

AIKATAULU

18:00 Ovet
21:00 Sting
23:00 Konsertti päättyy & alue sulkeutuu

TAPAHTUMAPAIKKA & SAAPUMINEN

Tapahtuma järjestetään Kaisaniemen puistossa. Sisääntulo tapahtuma-alueelle tapahtuu Kaisaniementien kautta. 

Tapahtuma-alue on kokonaan anniskelualuetta. Tapahtuma-alueen ulkopuolella on infopiste, narikka sekä lipunmyyntipiste. Tapahtuma-alueella on mm. ruokapaikkoja, VIP-alue, myyntipisteitä sekä ensiapupiste.

Kaikki liput luetaan elektronisesti tapahtuma-alueen porteilla. Lipulla pääsee sisään vain kerran, joten alueelta ei ole mahdollista poistua saapumisen jälkeen. Konserttiin on saapumassa tuhansia ihmisiä, joten varauduthan mahdolliseen ruuhkaan. Teemme tapahtuma-alueen porteilla myös turvatarkastuksen.

Tapahtumalla ei ole erillistä pysäköintialuetta eikä alueen läheisyydessä ole vapaita parkkipaikkoja. Konserttiin kannattaa saapua julkisilla tai kävellen. Alueen läheisyydessä on Rautatieasema, Metroasema sekä raitiovaunu- ja bussiyhteydet. Lisätiedot mm. HSL:n, matkahuollon ja VR:n reittioppaista. 

ESTEETTÖMYYS

Mikäli asiakas tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa, pääsee avustaja konserttiin samalla lipulla avustettavan kanssa. Jotta asiat sujuisivat sutjakasti, suosittelemme avustajakortin, ystäväkortin tai muun vastaavan asian mukaan ottamista lipunmyyntipisteelle ja tapahtuma-alueen porteille. Kyseiset kortit eivät kuitenkaan ole pakollisia, mutta voivat nopeuttaa asioimista.

Tapahtuma-alueella on rajallinen pyörätuolikatsomo.

Tapahtumassa ei ole pysäköintialuetta INVA-asiakkaille. Invataksilla voi saapua Radisson Bluen lähettyville, mutta valitettavasti lähemmäs tapahtuma-aluetta sellaisella ei pääse tiesuluista ja rakennustyömaista johtuen.

NARIKKA JA LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuma-alueen läheisyydessä on Narikka. Suosittelemme jättämään isot reput, laukut ym. muut esineet konsertin ajaksi narikkaan.

Löytötavarat toimitetaan konsertin aikana pääportille ja siitä narikkaan. Tapahtuman jälkeen arvotavarat toimitetaan Helsingin poliisilaitoksen löytötavarapalveluun.  

RUOKAMYYNTI & MUUT PALVELUT

Tapahtuma-alueella sijaitsee ruokamyyntipisteitä sekä fanituotemyynti. Tapahtuma-alueella on myynnissä myös esimerkiksi alkoholituotteita, makeisia, jäätelöä, koruja sekä korvatulppia. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit sekä käteinen. Alueella on myös juomavesipiste. 

TURVALLISUUS JA ENSIAPU

Tapahtuma-alueella on runsaasti järjestyksenvalvojia, jotka varmistavat, että tapahtuma on turvallinen kaikille. Toivomme, että yleisö viihtyy konsertissa ja jokaiselle jää positiivinen kokemus tapahtumasta. Varauduthan kuitenkin ruuhkiin ja suureen yleisömassaan. Tapahtuman turvallisuudesta vastaa Enjoy Turva. Tutustu Enjoy Turvan palveluihin ja muihin asiakastapahtumiin.

Tapahtumaan on kiellettyä tuoda:
- Lasipulloja, purkkeja, tölkkejä
- Sateenvarjoja
- Selfiekeppejä
- Retkituoleja
- Minkäänlaisia juomia
- Lemmikkejä
- Minkäänlaisia aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne tai muita asioita joilla voi vahingoittaa omaa tai muiden turvallisuutta
- Huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojan liiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
- Järjestelmäkameroita, videokameroita, pokkarikameroita  
- Dronelennokkeja
- Omia radiopuhelimia
- Polkupyöriä, skeittilautoja, potkulautoja, sähköpotkulautoja tai sähkömopoja

Varaudu laukku- ja henkilötarkastuksiin ennen alueelle saapumistasi. Tapahtuma-alueelle saapuessa jokaiselle asiakkaalle tehdään turvatarkastus. 

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa alueelta henkilö, joka toimillaan vaarantaa muun yleisön turvallisuutta tai konserttijärjestäjän omaisuutta.

Alueella päivystää ensiapu koko tapahtuman ajan. 

VALOKUVAUS, VIDEOKUVAUS

Kameroiden ja videokameroiden tuonti tapahtumaan on kielletty ilman kuvauslupaa. Kuvauslupa myönnetään vain akkreditoituneille ja hyväksytyille median edustajille. 

MEDIA

Akkreditointi konserttiin on päättynyt, ilmoitamme hyväksytyille median edustajille henkilökohtaisesti.

KYSYTTÄVÄÄ KONSERTISTA?

Ota yhteyttä tapahtumat@nelonenmedia.fi
Mainitsethan viestissäsi, että kysymyksesi koskee Stingin konserttia. 

 

VIP-INFO

SAAPUMINEN

VIP-alue sijaitsee tapahtuma-alueen etuosassa, esiintymislavan vasemmalla puolella. Sisäänkäynti VIP-alueelle tapahtuu suoraan Kaisaniemen Puistokujalta. 

VIP-lippu vaihdetaan rannekkeeksi ja passiksi VIP-alueen sisääntulossa. Passi ja ranneke ovat henkilökohtaisia.

VIP-ALUE JA SEN PALVELUT

VIP-alueella on iso, viihtyisä ja katettu teltta, jossa sijaitsee istumapaikkoja, vip buffet sekä vip-asiakkaiden omat baaritiskit. Teltan ulkopuolella on vastaata tilaa konsertin katsomista varten. VIP-alueella on omaa henkilökuntaa vain VIP-asiakkaita varten, mm. VIP-hostimme Sointu. VIP-alueelta löytyy myös omia kevytwc:eitä ViP-asiakkaiden käyttöön.

VIP BUFFET
Raparpericoleslawä'ta (L, G)
Vihersalaattia, retiisejä ja herneenversoja (L, M, G)
Paahdettua parsaa, fetajuustoa ja pennepastaa sitruuna vinaigrettella (L)
Mintulla ryyditettyjä hölskykurkkuja (L, M, G)
Paahdettuja siemeniä merisuolalla (L, M, G)
Ruohosipulituorejuustoa (L, G)
Sitruksilla ja timjamilla marinoitua kananpoikaa (L, M, G)
Appelsiini-seesamimarinoitua tofua ja kevätsipulia (L, M, G)
Maalaislohkoperunoita ja fenkolia (L, M, G)
Paahdettua valkosipulimajoneesia (L, M, G)
Ruusu-vadelmaleivos (L)

VIP-asiakkaat saavat sisääntullessa myös ruokalipun, joka oikeuttaa ruokailuun VIP-alueella. RUoka on tarjolla klo 18:00 - 21:00. Menu: 

Talon savulohta, pinaattia ja appelsiinikastiketta salaattipedillä (L, M, G)

Royal Bakeryn punajuuripatonka (L, M)

Yli yön haudutettua naudanposkea rosmariinilla (L, M, G)

Tummapaahtokahvia 

L=laktoositon, M=maidoton, G=gluteeniton

STING

Englannin Newcastlessa syntynyt säveltäjä, laulaja-lauluntekijä, näyttelijä, kirjailija ja aktivisti Sting muutti Lontooseen vuonna 1977 ja perusti The Police-yhtyeen yhdessä Steward Copelandin ja Andy Summersin kanssa. Bändi julkaisi kaikkiaan viisi studioalbumia sekä vastaanotti uransa aikana kuusi Grammy- ja kaksi Brit Award -palkintoa. Yhtye nostettiin Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 2003.

Sting, yksi maailman tunnetuimmista sooloartisteista, on sittemmin vastaanottanut myös kymmenen muuta Grammy-palkintoa, kaksi Brit Award-, Golden Globe-, Emmy- ja neljä Oscar-ehdokkuutta sekä TONY-ehdokkuuden, Billboard-lehden Century-palkinnon sekä MusiCaresin Vuoden persoona -palkinnon. Hänet on nimitetty myös biisintekijöiden Hall Of Fameen sekä palkittu maineikkailla Kennedy Center Honors, The American Music Award of Merit ja The Polar Music Prize -pysteillä.

Yli vuosikymmenen odotuksen jälkeen julkaistun ylistetyn ensimmäisen rock / pop -kokoelman 57th & 9th jälkeen Sting julkaisi 44/876 -albumin reggaeartisti Shaggyn kanssa. Materiaali kumpuaa kummankin lukuisista yllättävistä musiikillisista lähteistä. Levy sai Grammy-ehdokkuuden Paras reggae albumi -sarjassa. Albumi kunnioittaa duon rakkautta Jamaicaan, joka on Shaggyn kotimaa, mutta myös paikka, jossa Sting kirjoitti Police-klassikon ”Every Breath You Take”.

Kesällä 2018 Sting ja Shaggy tekivät kiertueen, joka piti sisällään monia historiallisia keikkapaikkoja. Kaksikko esitti keikoilla paitsi omia hittejään myös materiaalia yhteiseltä albumilta yhdistellen taustakokoonpanojaan. Menestyskiertue ulottui Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan sekä Itä-Eurooppaan.

Sting on koko maineikkaan uransa aikana myynyt yli 100 miljoonaa albumia. Hän on näytellyt 15 elokuvassa, tuottanut A Guide to Recognizing Your Saints -elokuvan ja näytellyt The Threepenny Operassa Broadwaylla. Hänen viimeisin teatteriprojektinsa oli TONY-ehdokkuuden saavuttanut The Last Ship -musikaali, joka kertoo Wallsendin laivanrakennusyhteisöstä Englannin koillisosassa, jossa hän syntyi ja kasvoi. Showta, jonka musiikista ja lyriikoista vastasi itse Sting, esitettiin Broadwaylla 2014-2015 ja se kiersi Briteissä maalis-heinäkuussa 2018. Tämän vuoden maaliskuussa Sting esiintyy telakan johtaja Jackie Whitena The Last Ship -produktiossa torontolaisessa Princess of Wales -teatterissa.

Stingin ihmisoikeusjärjestöille kuten Rainforest-rahastolle, Amnesty Internationalille ja Live Aidille osoittama tuki heijastuu laajemmassa mittakaavassa myös hänen taiteessaan. Vaimonsa Trudie Stylerin kanssa perustama Rainforest-rahasto järjestö tukee paitsi sademetsien suojelua myös niiden alkuperäisväestöjä. He ovat yhdessä järjestäneet 18 hyväntekeväisyyskonserttia kerätäkseen lahjoituksia ja levittääkseen tietoisuutta maailman uhanlaisista luonnonvaroista. Rainforest-rahasto on perustamisestaan lähtien laajentunut organisaatioverkostoksi, joka toimii yli 20 maassa kolmella mantereella.

www.sting.com

CHERRYTREE MUSIC COMPANY

Grammy-ehdokas ja biisintekijä-tuottaja Martin Kierszenbaum perusti vuonna 2005 Cherrytree Music Companyn, joka tarjoaa management-, levy-yhtiö- ja julkaisupalveluita taiteilijoiden, tuottajien ja tekijöiden luovien töiden edistämiseksi. Cherrytreellä on ollut merkittävä vaikutus musiikkimaailmaan aina artisti ja kulttuuri-ikoni Stingin manageroinnista Lady Gagan kahden ensimmäisen albumin julkaisuun.
Yhtiö on julkaissut taiteellisesti ja kaupallisesti uraauurtavia albumeita artisteilta kuten Feist, Ellie Goulding, Robyn, La Roux, LMFAO, Far East Movement ja Disclosure, jotka ovat myyneet yhteensä yli 35 mijoonaa levyä.
Cherrytree Musicista on tullut tärkeä pop-musiikin tuottaja sekä taiteilijoiden yhteistyön ja innovaatioiden katalysaattori.
Lisäinfoa Cherrytree Music Companysta

Radio Aalto
Nelonen Media Live
Livenation
Cherrytree Management