Rammstein

Rammstein - Tampere (Europe Stadium Tour 2019)

9.8.2019 - Liput Lippu.fi
10.8.2019 - Loppuunmyyty

Ratinan stadion
Ratinan rantatie 1, 33100 Tampere

Tällä hetkellä maailman suurin konserttituotanto koetaan Tampereella Ratinan stadionilla elokuussa kahtena iltana. Maailman suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva Rammstein vastaa järisyttävän suureen kysyntään soittamalla kaksi stadionkonserttia Tampereella Ratinan stadionilla perjantaina 9. elokuuta ja lauantaina 10. elokuuta.

Lippu.fi

TAPAHTUMAPAIKKA

Ratinan stadion sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa. Matkaa Helsingistä Tampereelle on 178 km. Stadion sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta sekä juna- ja linja-autoasemalta. Huomioittehan, että Ratinan Rantatie on suljettu autoliikenteeltä tapahtuman aikana. Stadionin portit avautuvat klo 16.00, jolloin myös myyntipisteet ja anniskelupisteet avautuvat.

AIKATAULU

16:00 Ovet
19:30 Special Guest: Duo Jatekok
20:30 Rammstein

Konsertti päättyy n. klo 23.00. Alue tyhjennetään heti konsertin päätyttyä.
Muutokset mahdollisia.

HUOM! Suosittelemme varaamaan aikaa konserttialueelle saapumiseen, erityisesti turvatarkastuksiin saattaa muodostua ruuhkaa. Kannattaa myös varata reilusti aikaa itse konserttialueella liikkumiseen, sillä ihmismäärästä johtuen paikkoitaista ruuhkaa saattaa muodostua.

Porttien auetessa aloitetaan turvatarkastukset, samalla myös ravintolat ja myyntipisteet aukeavat. Suosittelemme jättämään ylimääräiset tavarat (mm. isot reput ja laukut) kotiin turvatarkastuksen sujuvuuden varmistamiseksi. Ylimääräisiä tavaroita voi tarvittaessa jättää narikkaan säilytykseen konsertin ajaksi. Huomioithan kuitenkin, että myös narikkaan jätetyt tavarat tarkastetaan turvallisuussyistä.

IKÄRAJA

Konsertti on K-18, lukuunottamatta ikärajatonta D-katsomoa sekä sen palvelualuita. Ikärajattomaan D-katsomoon pääsee saapumalla ENTRANCE 2 kautta. Muista sisäänkäynneistä ei pääse ikärajattomalle alueelle, joten saavuthan oikeaa reittiä. Huomioittehan, että jokainen alueelle tulija tarvitsee oman lipun. Suosittelemme alle 12-vuotiaita saapumaan konserttiin vain vanhemman tai huoltajan seurassa.

LIPUT

Tapahtuman virallinen lipunmyyjä on Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja mahdollisilta muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata.
Lipulla pääsee sisään vain kerran. Kaikki liput luetaan porteilla elektronisesti. Mikäli olet ostanut istumapaikkalipun, säilytäthän lippusi huolella, sillä lipussa lukee istumapaikkasi sijainti. Kenttäliput vaihdetaan rannekkeeseen saapuessasi alueelle lipuntarkastuksen yhteydessä, rannekkeella ei pääse kulkemaan stadionilta pois ja takaisin. Rannekkeella on oikeus kulkea kentältä stadionin katsomoiden takana sijaitseville palvelualueille, joista löytyy mm. ruokamyyntiä, anniskelupalveluita sekä wc-pisteitä. Istumapaikkalipulla ei pääse kulkemaan kentälle.

Lipunmyynti tapahtumapaikalla

Lippuja on mahdollista ostaa myös Ratinan Rantatiellä sijaitsevasta lipunmyyntipisteestä mikäli tapahtumaa ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Suosittelemme kuitenkin ostamaan liput ennakkoon, näin varmistat pääsysi tapahtumaan.


SAAPUMINEN

Kulku kenttäpaikoille
Pääsisäänkäynti kentälle Ratinan rantatien sisäänkäynneistä ENTRANCE 3 ja 4, sisäänkäynti molemmista suunnista tietä. Kentälle pääsee myös sisäänkäyntien ENTRANCE 1 ja 2 kautta. Kaikki kenttäliput vaihdetaan rannekkeeseen porteilla, joka mahdollistaa kulun stadionin alueella myös katsomoiden takana sijaitseviin wc-palveluihin ja ruoka- sekä juomamyyntipisteisiin. Lisäksi anniskelumyyntiä ja wc:itä sijaitsee kentällä ja Ratinan rantatiellä.

Kulku katsomopaikoille
Kulku A-katsomoon ENTRANCE 2 ja ENTRANCE 5
Kulku B-katsomoon ENTRANCE 1
Kulku D-katsomoon ENTRANCE 2
Huom! Katsomopaikoilta ei pääse kentälle. Kaikki ruoka- ja juomapalvelut katsomopaikkalaisille sijaitsevat katsomoiden takana.

Avaa kartta, pdf-linkki

Linja-autolla tai isommilla kimppakyydeillä saapuessanne voi asiakkaita jättää Nalkalankadun varteen. Parkkipaikkoja ei kuitenkaan ole varattuna alueen läheisyydessä. Huomioithan, että varaat tarpeeksi aikaa saapuessasi konserttiin, sillä erityisesti tapahtuma-alueen sisäänkäyntien ruuhkautumiseen on hyvä varautua.

Porteilla tehdään jokaiselle turvatarkastus, joten jätäthän ylimääräiset tavarat (mm. isot reput ja laukut), sekä kielletyt esineet(lista alempana) kotiin tai alueen narikkaan!

Huomioittehan että busseilla, takseilla tai henkilöautoilla ei pääse ajamaan Ratinan rantatielle. Tie on suljettu ja autoilla ei pääse kääntymään tai ajamaan läpi.
Stadionille suositellaan saapumaan joukkoliikennevälineillä, polkupyörällä tai jalan. Tampereen sisäisen bussiliikenteen aikataulut ja reitit aikataulut.tampere.fi.
Tampereen taksi puh. 0100 4131
Tampere on helposti saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä ympäri maata.
Junaliikenteen aikataulut www.vr.fi
Linja-autojen aikatauluja www.matkahuolto.fi, www.onnibus.fi

Pysäköinti
Ilmaisia pysäköintipaikkoja omalla autolla saapuville löytyy Tampereen keskustan alueelta huonosti. Keskustan läheisyydessä sijaitsee useita 24 h vuorokaudessa toimivia pysäköintitaloja www.finnpark.fi. Stadionin läheisyydessä ei pysäköintipaikkoja ole. Tampereen pysäköintialueista löytyy lisäinfoa: www.tampere.fi/liikenne-ja-kadut/pysakointi.html

NARIKKA

Narikka sijaitsee Ratinan Rantatiellä. Narikkamaksu on 5,00 €. Huomioithan että narikkaan jätetyiden laukkujen sisältö tarkastetaan.

INFO

Mikäli sinulla tulee jotain kysyttävää tapahtuman aikana, voit kysyä apua alueella liikkuvilta infohenkilöiltä, heidät tunnistaa vihreistä INFO-ilmapalloista.

MAJOITUS

Erilaisista majoitusvaihtoehdoista Tampereella saa kätevimmin tietoa Visit Tampere -nettisivuilta www.visittampere.fi
Mikäli sinulla tulee jotain kysyttävää tapahtuman aikana, voit kysyä apua kiertäviltä infohenkilöiltä, jotka tunnistat vihreistä INFO-ilmapalloista.

ESTEETTÖMYYS

Toivotamme liikuntarajoitteiset asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi konserttiin ja työskentelemme toimivien järjestelyiden puolesta. Liikuntarajoitteisen konserttivieraan henkilökohtainen avustaja ei tarvitse tapahtumaan omaa lippua, jos avustettava henkilö on ostanut konserttiin pyörätuolilipun.

Kulku pyörätuolilla katsomopaikoille tapahtuu ENTRANCE 1, 2 tai 5 kautta, riippuen missä katsomossa paikkasi sijaitsee. Mikäli paikkasi on kentällä, niin suosittelemme kulkemaan alueelle Ratinan Rantatien kautta. Valitettavasti autolla ei pääse lähelle aluetta.

Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Tapahtuma-alueelta löytyy invavessoja, jotka sijaitsevat A-katsomon takana ja kentällä.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä festivaalit@nelonenmedia.fi.

MYYNTIPISTEET

Alue on pääsääntöisesti anniskelualuetta. Varauduthan todistamaan ikäsi sisäänkäynneillä / baaritiskillä virallisella henkilöllisyystodistuksella (poliisin myöntämä henkilökortti, passi tai ajokortti) Alkoholilainsäädännön vuoksi omia alkoholijuomia ei saa tuoda tapahtuma-alueelle.

Maksuvälineet
Stadionilla käy maksuvälineinä käteinen ja yleiset maksukortit.

Fanituotemyynti
Pisteitä sijaitsee Ratinan rantatiellä sekä ENTRANCE 2 läheisyydessä.

Anniskelu
Anniskelun myyntipisteitä sijaitsee A- ja B-katsomoiden takana ja kentällä.

Korvatulpat
Suosittelemme yleisölle korvatulppia, niitä on myynnissä myös tapahtuma-alueella.

Juomavesi
Alueella on myynnissä myös alkoholittomia virvokkeita. Voit kuitenkin tuoda mukanasi konserttiin avaamattoman pehmeän, alkoholittoman, enintään 0,5 litran kokoisen muovipullon tai pienen mehutetran. Tölkit ja lasipullot eivät ole sallittuja. Alueella on kaksi vesipistettä ja sisätiloissa sijaitsevissa wc:issä on myös vesihanat, joissa voit täydentää vesipulloasi.

ROSKAT

Roska-astioita löytyy ympäri tapahtuma-aluetta. Autathan meitä pitämään tapahtuma-alueen viihtyisänä ja toimitathan roskasi roskiksiin!

LÖYTÖTAVARAT

Kaikki löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun ensimmäisenä konsertin jälkeisenä arkipäivänä.
Löytötavaratoimiston osoite:
Satakunnankatu 31, 33210 Tampere
Puhelinpalvelu 0600 03394 (1.98€/min+pvm)
Avoinna ma–pe 9–17

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Järjestyksenvalvojia on koko tapahtuma-alueella ja sen läheisyydessä. Järjestyksenvalvojilla on keltaiset tai oranssit liivit. Voit olla heihin yhteydessä kaikissa ongelmatilanteissa. Alueelta löytyy myös infohenkilöitä joilta voit kysyä apua, tunnistat heidät vihreistä infoilmapalloista.

Kamerat ja tallennuslaitteet
Esitysten luvaton videointi ja nauhoittaminen on kielletty. Videokameroiden, nauhureiden, tietokoneiden ja ammattikameroiden (järjestelmäkameroiden ja digitaalisten järjestelmäkameroiden) tuominen alueelle on kielletty. Alueelle saa tuoda ainoastaan ns. taskukokoisia pokkarikameroita, jotka eivät ulkonäöltään muistuta ammattilaiskameroita.

Ensiapu
Tapahtuma-alueelta löytyy ensiapupiste joka sijaitsee pääkatsomon alla, kenttätasolla. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!

Tupakointi
Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla. Tupakointipaikat on erikseen merkitty.

Turvatarkastus
Järjestyksenvalvojat suorittavat porteilla kaikille turvatarkastuksen.

Kielletyt esineet ja asiat:
•    Järjestelmäkamerat, videokamerat, tallennuslaitteet
•    tietokoneet, tablettitietokoneet
•    Selfie-kepit
•    sateenvarjot
•    polkupyörät
•    lasipullot ja tölkit (riippumatta sisällöstä)
•    alkoholituotteet ja huumaavat aineet
•    ampuma- ja teräaseet sekä monitoimityökalut
•    räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit
•    paksut ketjut, lyömäaseet
•    lemmikkieläimet
•    julisteiden, flyereiden, tms. jako alueella.
•    Yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty ja johtaa tapahtuma-alueelta poistamiseen
•    liput ja banderollit (järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää lippujen ja banderollien tankojen ja keppien vieminen tapahtuma-alueelle.)
•    Retkituolit
•    Avotulentekeminen tapahtuma-alueella tai sen välittömässä läheisyydessä


Mukaan voi ottaa max. 0,5 litran avaamattoman, läpinäkyvän, muovisen vesi- tai virvoitusjuomapullon. Alkoholipullot eivät käy. Suosittelemme käyttämään kuulosuojaimia, joita voit myös ostaa tapahtuma-alueelta.