Popeda 40 v. Ratinan stadion 4.8.2018

POPEDA.RATINA.RAKKAUS 4.8.2018

- Kuvat medialle

- Tapahtuma Facebookissa

Suomirockin ikiliikkuja Popeda nousee kotikaupunkinsa Tampereen Ratinan stadionille ja soittaa uransa mittavimman konsertin lauantaina 4.8.2018. Luvassa on yli kaksituntinen hittikavalkadi, jossa tullaan kuulemaan myös arkistoista kaivettuja klassikoita, joita harvemmin on soitettu livenä. Show saa arvoisensa puitteet, kun lavaan, tekniikkaan ja visuaalisiin elementteihin tullaan panostamaan näyttävästi.

POPEDA.RATINA.RAKKAUS. - Rokki on rajatonta riemua
La 4.8.2018 Ratinan stadion, Tampere

Lataa Tampere Events App –sovellus puhelimeesi, josta löydät keikan aikataulut, kartan ja infoa alueelle saapumisesta kätevästi. Sovellus ladattavissa Androidille ja iPhonelle.

Alustava aikataulu:

klo 16.00 portit
klo 17.45 Mara Balls
klo 19.00 Jonne Aaron
klo 20.30 POPEDA

Viralliset jatkot juhlitaan Bricksissä (liput ovelta 10 € sis. narikka), Viihdemaailma Ilonassa (liput ovelta 10 €) ja H5:ssa (konserttilippua vastaan ilmainen sisäänpääsy ja alennuksia mm. hanajuomista).

VIP-alueen aikataulu (Ratinanniemen Festivaalipuisto):

klo 15.00 portit, VIP-ruokailu alkaa
klo 16.00 Costello Jazz-Bar
klo 17.15 Costello Jazz-Bar
klo 18.30 Costello Jazz-Bar

VIP-buffet tarjolla klo 15.00-20.00. VIP-alue sulkeutuu klo 22.00. Kellonajat ovat alustavia aikoja, muutokset mahdollisia.

LIPUT

Lippupisteessä myynnissä katsomopaikkoja, kenttälippuja ja VIP-liput
Kenttä- ja katsomoliput alkaen 52,50 €
VIP-liput (K-18) alkaen 199,00 € VIP-LIPUT LOPPUUNMYYTY


Tiketissä myynnissä kenttäliput ja VIP-liput
Kenttäliput alkaen 52,50 €
VIP-liput (K-18) alkaen 199,00 € VIP-LIPUT LOPPUUNMYYTY

Lipunmyynti porteilla: myynnissä kenttäliput ja katsomoliput hintaan 55 €

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät on Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja mahdollisilta muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Säilytäthän lippusi myös konsertin ajan, koska siinä lukee istumapaikkasi/kenttäpaikka. Lipulla sisään stadionille vain kerran (poislukien VIP).
Lippuja on mahdollista ostaa myös Ratinan Rantatiellä sijaitsevasta lipunmyyntipisteestä mikäli tapahtumaa ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen porttien aukaisua, eli klo 14.00. Suosittelemme kuitenkin ostamaan liput ennakkoon, näin varmistat pääsysi tapahtumaan.

TILAUSOHJEET RYHMÄ-, YRITYS-, JA DRINKKILIPUILLE

VIP

Iso, erillinen VIP-alue Ratinanniemessä, johon suunniteltu erityinen konserttimenu, ruokailu sisältyy VIP-lipun hintaan. VIP-lippuun ei sisälly juomia. VIP-alueelta löytyy omat wc:t ja ravintolapalvelut. VIP-alue ei sijaitse Ratinan stadionilla missä VIP-katsomopaikat sijaitsevat, vaan VIP-alue on erillinen alue Ratinanniemessä, stadionin välittömässä läheisyydessä. VIP-alueelta ei ole näkyvyyttä lavalle vaan konsertin ajaksi siirrytään stadionin A-katsomoon, jossa jokaisella VIP-asiakkaalla on oma numeroitu istumapaikka, joka on merkitty VIP-lippuun. VIP-lippuja on myös kenttäpaikallisia. Säilytäthän VIP-lippusi koko konsertin ajan, sillä siinä lukee istumapaikkasi sijainti (tai kenttäpaikka).
Tutustu VIP-ruokailun "Lihaa ja Perunaa" -menuun

VIP-alueen sisääntulolla on VIP-rannekkeenvaihto, josta saat itsellesi VIP-passin ja rannekkeen. VIP-rannekkeenvaihto aukeaa klo 14.00. VIPeille on oma sisäänkäynti Ratinan stadionille. VIP-passi oikeuttaa kulkuun VIP-alueen ja stadionin välillä. VIPeille on oma maksuton narikka VIP-alueen läheisyydessä. VIP-alue sulkeutuu klo 22.00.

Popeda Ratinassa -aluekartta

TAPAHTUMAPAIKKA

Ratinan stadion sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa. Matkaa Helsingistä Tampereelle on 178 km. Stadion sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta sekä juna- ja linja-autoasemalta. Huomioittehan, että Stadionille johtava Ratinan Rantatie on suljettu autoliikenteeltä tapahtuman aikana.

IKÄRAJA

Konsertti on ikärajaton. Huomioittehan, että jokainen alueelle tulija tarvitsee oman lipun. Suosittelemme, että alle 12-vuotiaat saapuvat vanhemman tai huoltajan seurassa. VIP-alue on K-18.

SAAPUMINEN

YLEISTÄ

Huomioithan, että varaat tarpeeksi aikaa saapuessasi konserttiin, sillä erityisesti tapahtuma-alueen sisäänkäynnit saattavat ruuhkautua, johon on hyvä varautua.
Porteilla tehdään jokaiselle turvatarkastus, joten jätäthän ylimääräiset tavarat (mm. isot reput ja laukut) kotiin tai narikkaan.

Linja-autolla tai isommilla kimppakyydeillä saapuessanne voi asiakkaita jättää Nalkalankadun varteen. Parkkipaikkoja ei kuitenkaan ole varattuna alueen läheisyydessä.
Huomioittehan että busseilla, takseilla tai henkilöautoilla ei pääse ajamaan Ratinan rantatielle.
Tie on suljettu ja autoilla ei pääse kääntymään tai ajamaan läpi.
Stadionille suositellaan saapumaan joukkoliikennevälineillä, polkupyörällä tai jalan.
Tampereen sisäisen bussiliikenteen aikataulut ja reitit: aikataulut.tampere.fi

Tampereen Aluetaksi Oy on tapahtuman virallinen taksikumppani, puh. 0100 4131.

PYSÄKÖINTI

Ilmaisia pysäköintipaikkoja omalla autolla saapuville löytyy Tampereen keskustan alueelta huonosti.
Keskustan läheisyydessä sijaitsee useita 24 h vuorokaudessa toimivia pysäköintitaloja: finnpark.fi
Stadionin läheisyydessä ei pysäköintipaikkoja ole.
Tampereen pysäköintialueista löytyy lisäinfoa: tampere.fi/liikenne-ja-kadut/pysakointi.html

ALUEEN PALVELUT

INFO

Alueella kiertää infohenkilöitä, joilta voit kysyä neuvoa sinua askarruttavissa asioissa. Infohenkilöstön löytää alueelta helposti, sillä heillä on mukanaan vihreä infoilmapallo, jonka huomaa myös kauempaa.

MYYNTIPISTEET

Alueella on anniskelualueet täysi-ikäisille. Varauduthan todistamaan ikäsi anniskelualueiden sisäänkäynneillä virallisella henkilöllisyystodistuksella (poliisin myöntämä henkilökortti, passi tai ajokortti) Alkoholilainsäädännön vuoksi omia alkoholijuomia ei saa tuoda tapahtuma-alueelle.

MAKSUVÄLINEET

Stadionilla käy maksuvälineinä käteinen ja yleiset maksukortit. Joustavan asioinnin takaamiseksi suosittelemme käteisen mukaan varaamista.

JUOMAVESI

Alueella on kentällä yksi vesipiste ja stadionin kiinteissä vessoissa vesihanat, joissa voi täyttää vesipulloa. Alueella on myynnissä myös alkoholittomia virvokkeita. Voit kuitenkin tuoda mukanasi konserttiin avaamattoman pehmeän, alkoholittoman, enintään 0,5 litran kokoisen muovipullon tai mehutetran. Tölkit ja lasipullot eivät ole sallittuja.

ROSKAT

Roska-astioita löytyy ympäri stadionia. Autathan meitä pitämään tapahtuma-alueen viihtyisänä ja toimitathan roskasi roskiksiin!

KORVATULPAT

Korvatulppia on myynnissä alueen ulkopuolella sijaitsevassa narikassa. Huomioithan, että ostat korvatulpat ennen kuin menet sisään stadionille.

RUOKAMAAILMA

Popedan 40v juhlakonsertissa on ruokaa kaikille nälkäisille. Kentältä löytyy Lihaa ja Perunaa myyntipiste, josta löytyy rehellistä pyttipannua ja makkaraa. Alueella on myös makkaraa, muikkuja ja makkaraperunoita myyviä kojuja, jotka palvelevat katsomoiden läheisyydessä. Lisäksi stadionin kylkeen ajaa kolme mahtavaa food truckia, jotka taiteilevat herkulliset annokset kaikille nälkäisille Popeda faneille!

Kariniemen Kanavaanari Food Truck

Kariniemen Kanavaanari Food Truck tarjoaa kanan ystäville valikoiman maukkaimpia kanaherkkuja niin pieneen kuin suureenkin nälkään aivan uudenlaisella otteella, aina 100% kotimaisesta kanasta. Tarjolla on artesaanibriossiin tehdyt mehevät kanaburgerit, tuliset wingsit, sormisyötävät ja raikkaat kanasalaatit talon omien kastikkeiden ja dippien kanssa.

Butcher’s Hot Dogs and More Food Truck


Enemmän kuin nakkisämpylä! Halusimme tehdä New Yorkin tunnetuimmasta katuruoasta oman versiomme, jossa maistuvat perinteisten makujen lisäksi myös tuulahduksia eri puolilta maailmaa. Hot dogiemme perustana on tamperelaisen pienleipomon kuohkea sämpylä, jonka välistä löydät perusnakin sijasta erilaiset herkulliset Maakari-artesaanimakkarat. Makkaran ohella täytteissä on valikoima laadukkaimpia lihoja, talon omia kastikkeita ja raikkaimpia salaatteja. Tervetuloa maistamaan hot dog 2.0!

Poppamies Burger Beast Food Truck

MMRRR! Purilaispeto on irti! Artesaanileipomon briossisämpylän väliin rakennetut burgerit saavat makunsa tamperelaisen Poppamiehen maukkaimmista kastikkeista, parhaasta Black Angus -rotukarjasta ja käsintehdyistä falafeleista. Ärjyinkin mahan murina talttuu Poppamies Burger Beastin hampurilaisilla!

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Tapahtuman turvallisuuden hoitaa Enjoy Turva.
Tutustu Enjoy Turvan palveluihin ja muihin asiakastapahtumiin.

Järjestyksenvalvojia on koko tapahtuma-alueella ja sen läheisyydessä. Järjestyksenvalvojilla on keltaiset tai oranssit liivit. Voit olla heihin yhteydessä kaikissa ongelmatilanteissa.

KAMERAT JA TALLENNUSLAITTEET

Esitysten luvaton videointi ja nauhoittaminen on kielletty. Videokameroiden, nauhureiden, tietokoneiden ja ammattikameroiden (järjestelmäkameroiden ja digitaalisten järjestelmäkameroiden) tuominen alueelle on kielletty. Alueelle saa tuoda ainoastaan ns. taskukokoisia pokkarikameroita, jotka eivät ulkonäöltään muistuta ammattilaiskameroita.

ENSIAPU

Tapahtuma-alueelta löytyy ensiapupiste, joka sijaitsee pääkatsomon alla, kenttätasolla. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!

TUPAKOINTI

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla. Tupakointipaikat on erikseen merkitty.

TURVATARKASTUS

Järjestyksenvalvojat suorittavat porteilla turvatarkastuksen. Saavuthan hyvissä ajoin paikalle, turvatarkastuksiin saattaa muodostua ruuhkaa.

KIELLETYT ESINEET JA ASIAT

•   Järjestelmäkamerat, puolijärjestelmäkamerat, videokamerat, tallennuslaitteet
•   tietokoneet, tablettitietokoneet
•   Selfie-kepit
•   sateenvarjot
•   polkupyörät
•   lasipullot ja tölkit (riippumatta sisällöstä)
•   alkoholituotteet ja huumaavat aineet
•   ampuma- ja teräaseet sekä monitoimityökalut
•   räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit
•   paksut ketjut, lyömäaseet
•   huomioliivit/takit
•   lemmikkieläimet
•   julisteiden, flyereiden, tms. jako alueella.
•   Yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty ja johtaa tapahtuma-alueelta poistamiseen
•   liput ja banderollit (järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää lippujen ja banderollien tankojen ja keppien vieminen tapahtuma-alueelle.)
•   Retkituolit

•   Lastenrattaat

* Aerosolipullot/hiuslakat
•   Avotulentekeminen tapahtuma-alueella tai sen välittömässä läheisyydessä

Mukaan voi ottaa max. 0,5 litran avaamattoman tai tyhjän muovisen vesi- tai virvoitusjuomapullon. Suosittelemme käyttämään kuulosuojaimia, joita voit myös ostaa narikasta.

NARIKKA

Alueen ulkopuolelta löytyy narikka, johon voit jättää omaisuuttasi säilytykseen hintaan 3 €/käynti. Narikka aukeaa klo 14.00. Korvatulppia on myynnissä narikassa.

ESTEETTÖMYYS

Toivotamme liikuntarajoitteiset asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi konserttiin ja työskentelemme toimivien järjestelyiden puolesta. Kulku pyörätuolilla katsomopaikoille tapahtuu Laukonsillan kautta. Pyörätuolipaikat sijaitsevat A-katsomossa. Kentällä ei ole erillistä pyörätuolikoroketta. Kenttälippulaisilla on mahdollisuus katsoa keikka A ja D-katsomon välissä olevalta välitasanteelta. Valitettavasti autolla ei pääse lähelle aluetta. Tapahtuma-alueelta löytyy invavessoja, jotka sijaitsevat katsomoiden takana, kentällä sekä VIP-alueella.

Avustajat pääsevät tapahtumaan avustettavan kanssa, sisäänpääsyyn riittää että avustettavalla on pääsylippu. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla muun muassa avustajakortilla, näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Huomioithan että kyseessä on avustajan sisäänpääsy, mikä tarkoittaa että henkilö joka tarvitsee toisen henkilön avustusta päivittäisissä toimissaan, saa avustajan mukaansa konserttiin. Mikäli avustaja haluaa istumapaikan konserttiin, tulee hänen ostaa erillinen pääsylippu. Mikäli kyseessä on VIP-lippu, ei avustajan lippuun sisälly VIP-ruokailu, vaan avustaja voi ostaa VIP-ruuan erikseen. VIP-ruokalipun voi ostaa check in-pisteestä, joka sijaitsee VIP-rannekkeenvaihdon vieressä.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä festarit(at)ncdpro.fi.

MEDIA

Akkreditointi on nyt avoinna täällä.
Median yhteyshenkilö: Taija Holm, Propromotion Oy, taija(at)propromotion.fi

Popeda Ratinassa 4.8.2018 konsertin kuvat medialle ladattavissa täällä konsertin jälkeen.

KYSYTTÄVÄÄ?

Mikäli sinulla jäi kysyttävää konserttiin liittyen, voit laittaa meille sähköpostia osoittesseen festarit(at)ncdpro.fi.