Popeda 40 v. Ratinan stadion 4.8.2018

Suomirockin ikiliikkuja Popeda nousee kotikaupunkinsa Tampereen Ratinan stadionille ja soittaa uransa mittavimman konsertin lauantaina 4.8.2018. Luvassa on kolmituntinen hittikavalkadi, jossa tullaan kuulemaan myös arkistoista kaivettuja klassikoita, joita harvemmin on soitettu livenä. Show saa arvoisensa puitteet, kun lavaan, tekniikkaan ja visuaalisiin elementteihin tullaan panostamaan näyttävästi.

VIRALLISET LIPUNMYYJÄT:

LIPPU.FI | TIKETTI

KONSERTTI

POPEDA.RATINA.RAKKAUS. - Rokki on rajatonta riemua
La 4.8.2018 Ratinan stadion, Tampere

Alustava aikataulu:

klo 16.00 portit
klo 17.45 Mara Balls
klo 19.00 Jonne Aaron
klo 20.30 POPEDA

VIP-alueen aikataulu (Ratinanniemen Festivaalipuisto):

klo 15.00 portit, VIP-ruokailu alkaa
klo 16.00 Costello Jazz-Bar
klo 17.15 Costello Jazz-Bar
klo 18.30 Costello Jazz-Bar

Kellonajat ovat alustavia aikoja, muutokset mahdollisia.

TAPAHTUMAPAIKKA

Ratinan stadion sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa. Matkaa Helsingistä Tampereelle on 178 km. Stadion sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta sekä juna- ja linja-autoasemalta. Huomioittehan, että Stadionille johtava Ratinan Rantatie on suljettu autoliikenteeltä tapahtuman aikana.

LIPUT

Lippupisteessä myynnissä katsomopaikkoja, kenttälippuja ja VIP-liput
Kenttä- ja katsomoliput alkaen 52,50 €
VIP-liput (K-18) alkaen 199,00 € VIP-LIPUT LOPPUUNMYYTY


Tiketissä myynnissä kenttäliput ja VIP-liput
Kenttäliput alkaen 52,50 €
VIP-liput (K-18) alkaen 199,00 € VIP-LIPUT LOPPUUNMYYTY


Iso, erillinen VIP-alue Ratinanniemessä, johon suunniteltu erityinen konserttimenu, ruokailu sisältyy VIP-lipun hintaan. VIP-lippuun ei sisälly juomia. VIP-alueelta löytyy omat wc:t ja ravintolapalvelut. Alueelle on tulossa myös erikoisohjelmaa VIP-asiakkaille, tarkempi ohjelma julkaistaan keväällä. VIP-alue ei sijaitse Ratinan stadionilla missä VIP-katsomopaikat sijaitsevat, vaan VIP-alue on erillinen alue Ratinanniemessä, stadionin välittömässä läheisyydessä. VIP-alueelta ei ole näkyvyyttä lavalle vaan konsertin ajaksi siirrytään stadionin katsomoon, jossa jokaisella VIP-asiakkaalla on oma numeroitu istumapaikka, joka on merkitty VIP-lippuun.
Tutustu VIP-ruokailun "Lihaa ja Perunaa" -menuun

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät on Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja mahdollisilta muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata.
Lippuja on mahdollista ostaa myös Ratinan Rantatiellä sijaitsevasta lipunmyyntipisteestä mikäli tapahtumaa ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Suosittelemme kuitenkin ostamaan liput ennakkoon, näin varmistat pääsysi tapahtumaan.

IKÄRAJA

Konsertti on ikärajaton. Huomioittehan, että jokainen alueelle tulija tarvitsee oman lipun. Suosittelemme, että alle 12-vuotiaat saapuvat vanhemman tai huoltajan seurassa.

SAAPUMINEN

YLEISTÄ

Huomioithan, että varaat tarpeeksi aikaa saapuessasi konserttiin, sillä erityisesti tapahtuma-alueen sisäänkäynnit saattavat ruuhkautua, johon on hyvä varautua.
Porteilla tehdään jokaiselle turvatarkastus, joten jätäthän ylimääräiset tavarat (mm. isot reput ja laukut) kotiin tai narikkaan.

Linja-autolla tai isommilla kimppakyydeillä saapuessanne voi asiakkaita jättää Nalkalankadun varteen. Parkkipaikkoja ei kuitenkaan ole varattuna alueen läheisyydessä.
Huomioittehan että busseilla, takseilla tai henkilöautoilla ei pääse ajamaan Ratinan rantatielle.
Tie on suljettu ja autoilla ei pääse kääntymään tai ajamaan läpi.
Stadionille suositellaan saapumaan joukkoliikennevälineillä, polkupyörällä tai jalan.
Tampereen sisäisen bussiliikenteen aikataulut ja reitit: aikataulut.tampere.fi

Tampereen Aluetaksi Oy on tapahtuman virallinen taksikumppani, puh. 0100 4131.

PYSÄKÖINTI

Ilmaisia pysäköintipaikkoja omalla autolla saapuville löytyy Tampereen keskustan alueelta huonosti.
Keskustan läheisyydessä sijaitsee useita 24 h vuorokaudessa toimivia pysäköintitaloja: finnpark.fi
Stadionin läheisyydessä ei pysäköintipaikkoja ole.
Tampereen pysäköintialueista löytyy lisäinfoa: tampere.fi/liikenne-ja-kadut/pysakointi.html

ALUEEN PALVELUT

MYYNTIPISTEET

Alueella on anniskelualueet täysi-ikäisille. Varauduthan todistamaan ikäsi anniskelualueiden sisäänkäynneillä virallisella henkilöllisyystodistuksella (poliisin myöntämä henkilökortti, passi tai ajokortti) Alkoholilainsäädännön vuoksi omia alkoholijuomia ei saa tuoda tapahtuma-alueelle.

MAKSUVÄLINEET

Stadionilla käy maksuvälineinä käteinen ja yleiset maksukortit. Joustavan asioinnin takaamiseksi suosittelemme käteisen mukaan varaamista.

JUOMAVESI

Alueella on kentällä yksi vesipiste ja stadionin kiinteissä vessoissa vesihanat, joissa voi täyttää vesipulloa. Alueella on myynnissä myös alkoholittomia virvokkeita. Voit kuitenkin tuoda mukanasi konserttiin avaamattoman pehmeän, alkoholittoman, enintään 0,5 litran kokoisen muovipullon tai mehutetran. Tölkit ja lasipullot eivät ole sallittuja.

ROSKAT

Roska-astioita löytyy ympäri stadionia. Autathan meitä pitämään tapahtuma-alueen viihtyisänä ja toimitathan roskasi roskiksiin!

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Tapahtuman turvallisuuden hoitaa Enjoy Turva.
Tutustu Enjoy Turvan palveluihin ja muihin asiakastapahtumiin.

Järjestyksenvalvojia on koko tapahtuma-alueella ja sen läheisyydessä. Järjestyksenvalvojilla on keltaiset tai oranssit liivit. Voit olla heihin yhteydessä kaikissa ongelmatilanteissa.

KAMERAT JA TALLENNUSLAITTEET

Esitysten luvaton videointi ja nauhoittaminen on kielletty. Videokameroiden, nauhureiden, tietokoneiden ja ammattikameroiden (järjestelmäkameroiden ja digitaalisten järjestelmäkameroiden) tuominen alueelle on kielletty. Alueelle saa tuoda ainoastaan ns. taskukokoisia pokkarikameroita, jotka eivät ulkonäöltään muistuta ammattilaiskameroita.

ENSIAPU

Tapahtuma-alueelta löytyy ensiapupiste, joka sijaitsee pääkatsomon alla, kenttätasolla. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!

TUPAKOINTI

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla. Tupakointipaikat on erikseen merkitty.

TURVATARKASTUS

Järjestyksenvalvojat suorittavat porteilla turvatarkastuksen. Saavuthan hyvissä ajoin paikalle, turvatarkastuksiin saattaa muodostua ruuhkaa.

KIELLETYT ESINEET JA ASIAT

•   Järjestelmäkamerat, puolijärjestelmäkamerat, videokamerat, tallennuslaitteet
•   tietokoneet, tablettitietokoneet
•   Selfie-kepit
•   sateenvarjot
•   polkupyörät
•   lasipullot ja tölkit (riippumatta sisällöstä)
•   alkoholituotteet ja huumaavat aineet
•   ampuma- ja teräaseet sekä monitoimityökalut
•   räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit
•   paksut ketjut, lyömäaseet
•   huomioliivit/takit
•   lemmikkieläimet
•   julisteiden, flyereiden, tms. jako alueella.
•   Yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty ja johtaa tapahtuma-alueelta poistamiseen
•   liput ja banderollit (järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää lippujen ja banderollien tankojen ja keppien vieminen tapahtuma-alueelle.)
•   Retkituolit
•   Avotulentekeminen tapahtuma-alueella tai sen välittömässä läheisyydessä

Mukaan voi ottaa max. 0,5 litran avaamattoman muovisen vesi- tai virvoitusjuomapullon. Suosittelemme käyttämään kuulosuojaimia, joita voit myös ostaa tapahtuma-alueelta.

ESTEETTÖMYYS

Toivotamme liikuntarajoitteiset asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi konserttiin ja työskentelemme toimivien järjestelyiden puolesta. Kulku pyörätuolilla katsomopaikoille tapahtuu Laukonsillan kautta. Pyörätuolipaikat sijaitsevat A-katsomossa. Mikäli paikkasi on kentällä, niin suosittelemme kulkemaan alueelle Ratinan Rantatien kautta. Valitettavasti autolla ei pääse lähelle aluetta. Tapahtuma-alueelta löytyy invavessoja, jotka sijaitsevat pääkatsomon takana ja kentällä.

Avustajat pääsevät tapahtumaan avustettavan kanssa, sisäänpääsyyn riittää että avustettavalla on pääsylippu. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla muun muassa avustajakortilla, näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Huomioithan että kyseessä on avustajan sisäänpääsy, mikä tarkoittaa että henkilö joka tarvitsee toisen henkilön avustusta päivittäisissä toimissaan, saa avustajan mukaansa konserttiin. Mikäli avustaja haluaa istumapaikan konserttiin, tulee hänen ostaa erillinen pääsylippu. Mikäli kyseessä on VIP-lippu, ei avustajan lippuun sisälly VIP-ruokailu, vaan avustaja voi ostaa VIP-ruuan erikseen.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä festarit(at)ncdpro.fi.

MEDIA

Akkreditointi on nyt avoinna täällä.
Median yhteyshenkilö: Taija Holm, Propromotion Oy, taija(at)propromotion.fi

KYSYTTÄVÄÄ?

Mikäli sinulla jäi kysyttävää konserttiin liittyen, voit laittaa meille sähköpostia osoittesseen festarit(at)ncdpro.fi.