Nelonen Media Live

Somistusharjoittelija, Koko Suomi

Harkkari somistukseen!

Nyt on oiva tilaisuus tutustua hektiseen festarimaailmaan ja lähteä kiertämään Suomea somistellen.

Etsimme joukkoomme visuaalista silmää ja kädentaitoja omaavaa harjoittelijaa festivaalisomistukseen. Somistusharjoittelija työtehtäviin kuuluu juoksevien asioiden hoitaminen, hankintojen tekeminen, näyttäviä somisteiden valmistus, sekä festivaalien somistaminen. Harjoittelujakson olisi hyvä sijoittua toukokuusta heinäkuun loppuun. Toukokuussa valmistellaan somisteita Jämsässä ja kesäkuussa startataan rundille.

Festivaali kasataan muutamassa päivässä, joten somistusaika jää todella lyhyeksi, siksi tehdään muutamia pitkiä päiviä per viikko. Kenttätyö on toisinaan fyysistä, joten hyvä kunto on eduksi. Noustaan myös paljon tikkaille ja toisinaan myös henkilönostimen kyydillä korkeuksiin, joten korkeanpaikan kammoiselle tämä työ ei sovellu.

Harjoittelu on palkatonta. Varastotilat sijaitsevat Jämsässä, joten oma, vapaapäivien majapaikka, olisi hyvä sijaita Tampere-Jyväskylä akselilla. Työhöntulomatkat ovat omakustanteisia, mutta kun Jämsästä lähdetään, niin matka taittuu pakettiautolla tapahtumapaikkakunnalle firman piikkiin. Ajokortti on välttämätön. 

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron lisää: merja.poikkimaki@nelonenmedia.fi

Tutustu tapahtumiin:

www.nelonenmedialive.fi/ohjelmisto/