Mediatiedote 15.11.2018

Alice In Chains Suomeen - Grungesuuruus konsertoi kesäkuussa Oulussa ja Helsingissä

•    Alice In Chains @ Oulu Energia Areena, Oulu lauantai 15.6.
•    Alice In Chains @ Kaisaniemi, Helsinki sunnuntai 16.6.
•    Lipunmyynti käynnistyy 20.11. klo 12:00

 
Vaihtoehtorockin suurimpiin nimiin kuuluva Alice In Chains konsertoi tulevana kesänä Suomessa kahteen otteeseen. Yhtye esiintyy lauantaina 15.6. Oulu Energia Areenalla ja sunnuntaina 16.6. Helsingin Kaisaniemessä.
 
Alice In Chains on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä yhdysvaltalaisista rock-yhtyeistä. Uransa aikana yhtye on kerännyt lukuisia Grammy-ehdokkuuksia, myynyt maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa albumia sekä toiminut suunnannäytttäjänä modernille rockmusiikille. Yhtye on Nirvanan, Pearl Jamin ja Soundgardenin ohella yksi neljästä Seattlesta 90-luvulla ponnistaneesta grungen peruspilarista, jotka antoivat äänen särökitaroineen ja flanellipaitoineen kokonaiselle sukupolvelle. Alice In Chainsin tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Would?, Man In The Box sekä Rooster, ja yhtyeen uusin studioalbumi Rainier Fog julkaistiin elokuussa 2018. Alice In Chainsin odotettu paluu Suomeen tulee uuden materiaalin lisäksi sisältämään myös hittivetoisen läpileikkauksen yhtyeen koko urasta.
 
Konserttien lipunmyynti avautuu tiistaina 20.11. klo 12:00 Tiketissä ja Lippupisteessä. Oulun konserttiin tulee myyntiin sekä katsomopaikkoja että permantopaikkoja. Katsomopaikat myydään Lippu.fi:ssä, permantopaikat molemmissa lippukaupoissa. Helsingin konserttiin tulee myyntiin vain permantopaikkoja. Molempien konserttien ikäraja on K-18.  
 
Alice In Chains @ Oulu Energia Areena
Lauantai 15.6.2019, ovet 16:30. Tapahtuma on K-18.
Oulu Energia Areenalle tulee myyntiin sekä permantopaikkoja että istumapaikkoja. Istumapaikat myydään vain Lippu.fi:ssä, permantopaikkoja saatavilla sekä Tiketistä että Lippu.fi:stä. Lipun hinta on 69 euroa.
 
Alice In Chains @ Kaisaniemi, Helsinki
Sunnuntai 16.6.2019, ovet 17:30. Tapahtuma on K-18.
Helsingin konserttiin on myynnissä vain permantopaikkoja. Tilaisuudessa ei ole erillisiä katsomoita. Liput myydään Tiketissä ja Lippupisteessä. Lipun hinta on 69 euroa.
 
www.nelonenmedialive.fi/aliceinchains
www.tiketti.fi/aliceinchains
www.lippu.fi/aliceinchains
 
AKKREDITOINTI
Tapahtuman akkreditointi median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille käynnistyy tammikuussa 2019
 

Meditiedote 2.11.2018

Rammstein ensimmäiselle stadionkeikalleen Suomeen

La 10.8.2019, Tampere, Ratinan stadion

Maailman suurimpiin metallibändeihin lukeutuva Rammstein nähdään Suomessa ensimmäisellä stadionkeikallaan ensi kesänä Eurooppaa halkovan jättikiertueensa myötä. 10 vuoden odotuksen jälkeen uudesta albumista hiljattain tiedottaneen saksalaisen industrial metal -rykmentin toukokuussa starttaava massiivinen kiertue saavuttaa Tampereen Ratinan Stadionin lauantaina 10. elokuuta.

Rammstein on luvannut ylittää tulevalla stadionkiertueellaan aiemmat konserttispektaakkelinsa rakentamalla järisyttävän näyttävästä show’staan entistäkin suuremman. Ensi kesän visuaalisesti vaikuttavimman konsertin liput tulevat myyntiin torstaina 8. marraskuuta klo 10 osoitteessa www.lippu.fi/rammstein.

Vuonna 1994 perustetun Rammsteinin läpimurto tapahtui kakkosalbumi “Sehnsucht” (1997) jälkeen, jolta irrotettu “Du hast” -single siivitti berliiniläisyhtyeen kansainväliseen jättisuosioon. Asemansa yhtenä kaikkien aikojen menestyneimmistä metallibändeistä ankkuroinut Rammstein on myynyt uransa aikana miljoonia albumeita yltäen useasti listaykköseksi myös Suomessa. Rammstein työstää parhaillaan odotettua seuraajaa “Liebe ist für alle” (2009) -pitkäsoitolleen, jonka on määrä ilmestyä keväällä 2019.

Provosoivista ja dramaattisista live-esiintymistään tunnettu Rammstein on menestyksekkään uransa aikana konsertoinut Suomessa useita kertoja sekä hetkessä loppuunmyydyillä areenoilla että Provinssin ja Ruisrockin kaltaisten festivaalien pääesiintyjänä.


RAMMSTEIN (DE)
Europe Stadium Tour 2019
La 10.8.2019 Tampere, Ratinan Stadion


LIPUT:
Myyntiin torstaina 8.11.2018 klo 10.00 osoitteessa www.lippu.fi/rammstein
99€ / 110€ / 119,90€
Ostorajoitus 6 kpl / asiakas.

Ratinan Stadionin takakaarteen D-istumakatsomoon ei ole ikärajaa, permannon seisomakatsomon ja muiden istumakatsomoiden ikäraja on 18 vuotta. Lisätietoa konsertin järjestelyistä osoitteessa www.lippu.fi/rammstein.

www.rammstein.de
www.facebook.com/Rammstein
www.nelonenmedialive.fi
www.fullsteam.fi