Kaija Koo - Superlaiva

Kevään 2019 ainoat keikat Kaija Koo Superlaivalla

Keväällä 2019 seilataan Itämeren timanttisimmalla risteilyllä - Kaija Koo Superlaivalla 11.-12. huhtikuuta. Risteilyn liput tulevat myyntiin ensi maanantaina 3.12. klo 9.00.
Superlaivalla nostetaan illalla purkkarit kattoon, kun Kaija nousee bändinsä kanssa lavalle. Seuraavana päivänä rauhoitutaan intiimin haastattelun ja akustisen konsertin parissa. Laiva täyttyy lisäksi muusta Kaija-aiheisesta ohjelmasta, joka paljastetaan myöhemmin.

Kaija Koo Superlaiva
Lähtöpäivä 11.04.2019 (paluu 12.04.2019)

Laiva: Baltic Princess
Lähtösatama: Turku, Silja Line Terminaali
Risteilyn liput myynnissä nyt! Osta omasi täältä!
Hinnat alkaen 75 €/hlö, hinta sisältää hyttipaikan ja Kaija Koo Superlaiva – risteilyohjelman
.

VARAUKSET MYÖS PUHELIMITSE 020 750 9509

Lehtimäen Matkat

Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista naisartisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen keikkayleisönsä koostuukin niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti. Kaija Koo on vallannut Hartwall Arenan omalla loppuunmyydyllä konsertillaan aikaisemmin vuosina 2014 ja 2015. Kesäkuussa Kaija julkaisi pitkästä aikaa uutta musiikkia, kun ”Paa mut cooleriin”  ilmestyi yhdessä Reino Nordinin kanssa. Elokuussa julkaistu Mun sydän meni suoraan Spotifyn Top 50-listan sijalle kaksi ja siitä on jo ehtinyt tulla monelle uusi voimabiisi.