Nelonen Media Live

Somistusharjoittelija, Koko Suomi

Harkkari somistukseen!
 
Nyt on oiva tilaisuus päästä tutustumaan hektiseen festarimaailmaan ja lähteä kiertämään Suomea somistellen.

 
Etsimme joukkoomme visuaalista silmää ja kädentaitoja omaavaa harjoittelijaa festivaalisomistukseen. Somistusharjoittelijan työtehtäviin kuuluu juoksevien asioiden hoitaminen, hankintojen tekeminen, näyttäviä somisteiden valmistus, sekä festivaalien somistaminen. Harjoittelujakson olisi hyvä sijoittua toukokuusta heinäkuun loppuun. Toukokuussa valmistellaan somisteita Jämsässä ja kesäkuussa aloitetaan festari rundit.
 
Festivaalit lyödään kasaan muutamassa päivässä. Somistusaika on todella lyhyt ja siksi työaika jää muutamaan pitkään päivään per viikko. Kenttätyö on välillä fyysistä ja työskentelykorkeus toisinaan 3-13 metriä maanpinnasta (tikkailla ja/tai henkilönostimella), joten hyvä kunto ja rohkeus nousta korkeisiin paikkoihin katsotaan eduksi.
 
Harjoittelu on palkatonta. Varastotilat sijaitsevat Jämsässä, joten oma, vapaapäivien majapaikka, olisi hyvä sijaita Tampere-Jyväskylä akselilla. Työhöntulo- ja paluumatkat ovat omakustanteisia. Pakettiauton pakkauksen jälkeen Jämsästä kun lähdetään, niin matka taittuu tapahtumapaikkakunnalle firman piikkiin. B-ajokortti on välttämätön ja rohkeus ison auton ajamiseen on etu.
 
Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä: merja.poikkimaki@nelonenmedia.fi 
 
Tutustu tapahtumiin FESTIVAALIT 2020:
 
http://www.nelonenmedialive.fi/ohjelmisto/