TUOTANTOASSISTENTIT TAMPERE & HIMOS

Oletko tehokas, sanavalmis, toimelias ja huumorintajuinen tapahtumatuotannon ammattilainen? Nelonen Media Live etsii kolmea tuotantoassistenttia tapahtumatuotantojen pariin - Tampereen toimistolle ja Jämsään Himoksen toimistolle. Tuotantoassistenttina pääset mukaan tapahtumien keskipisteeseen niin suunnittelun kuin toteutuksen kannalta, eikä sinulla ole todennäköisesti kahta samanlaista työpäivää kesän aikana. 

Toivomme tuotantoassistentilta:

- kokemusta festivaalien, tapahtumien tai konserttien parissa työskentelystä esimerkiksi harjoitteluiden tai töiden kautta

- koulutusta, esimerkiksi AMK-tutkintoa (kulttuurituottaja, medianomi, tradenomi, restonomi, yhteisöpedagogi jne). Voit olla myös yliopistomaailmasta, jolloin tulisi olla suoritettuna kandi.

- ajokortti ja ajotaito, oman auton käyttö katsotaan eduksi Himoksella

- vahvaa suomen kielen osaamista (suullinen & kirjallinen). Muu kielitaito katsotaan eduksi.

- organisointi- ja projektinhallintaitoja sekä paineensietokykyä

- Microsoft Office -ohjelmien osaamista, muu osaaminen katsotaan eduksi 

Tulet työskentelemään osana tuotantotiimiä, johon kuuluu mm. tuotantopäälliköitä, tuottajia, markkinointipäällikkö, sometuotanto sekä promoottori. Festivaaleilla työskentelee myös monenlaista muuta väkeä rakennusporukasta anniskelu- ja lipunmyyntiväkeen. Kesäsi tulee olemaan tässä porukassa täynnä elämyksiä!

Tuotantoassistenttien työpaikat ovat määräaikaisia. Palkka määräytyy molemmissa työpaikoissa hakijan kokemuksen mukaan. Työt alkavat helmikuussa asteittain ja päättyvät elokuussa (aloitus ja lopetus sopimuksen mukaan), tarkemmat aloitusajankohdat katsotaan valittujen henkilöiden kanssa sopiviksi.

Laita meille vapaamuotoinen hakemus ja CV. Mikäli sinulla on toiveita työn aikataulun osalta, niin mainitsethan niistä hakemuksessi. Haku päättyy to 6.2.2020, mutta paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tiedustelut ja hakemukset: Tuotantopäällikkö Krista Heinonen, krista.heinonen(a)nelonenmedia.fi