VISUAALINEN TUOTTAJA, HOUKUTTELEEKO FESTIVAALIKESÄ?

Kiinnostaako viihtyvyys festareilla? Miten kohennetaan tapahtuman ilmettä ja viritetään asiakaskokemus huippuunsa? Onko sinulle visuaalinen visio tähän?

Nyt näihin asioihin on avautunut vaikuttamisen mahdollisuus, kun Suomen suurin festivaalijärjestäjä Nelonen Media Live etsii tulevalle kaudelle 2020 visuaalista tuottajaa festareille ympäri Suomen. Työ on perhevapaan sijaisuus ja alkaa mahdollisimman pian (sopimuksen mukaan).

Työtehtäviin kuuluu tapahtuma-alueiden visuaalinen suunnittelu ja teemoittaminen, tuotanto ja toteutus. Visuaalinen tuottaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä festivaalipäälliköiden kanssa raportoiden heille suunnitelmista. Lisäksi visuaalinen tuottaja resursoi ja johtaa festivaalikentän somistustiimejä. Visuaalinen tuottaja vastaa somistusbudjetista ja somistuksen tilauksista.

Työ soveltuu isoja kokonaisuuksia hahmottavalle ja ideoita pursuavalle visualistille, joka ei pelkää työn täytteistä kesää, korkeita paikkoja tai autonratissa istumista. Visuaalinen suunnittelija ottaa kolmen festarin viikonlopun haasteena vastaan, jotka taklaa huipputiiminsä kanssa ja mielellään ymmärtää myös tapahtumatuotannon lainalaisuudet. Hakijalta odotetaan visuaalisen suunnittelun koulutusta ja kokemusta, tapahtumatuotannon kokemus ja kädentaidot luetaan eduksi.

Työ on kausiluonteista ja sesonki keskittyy kesään, jolloin visuaalinen suunnittelija on liikkeellä festarikentältä toiselle. Tapahtumapaikkakunnille liikutaan pakettiautolla, joten B-ajokortti ja ison auton hallinta on välttämätöntä.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Laita meille vapaamuotoinen hakemus ja CV. Haku päättyy 15.11.2019. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: Tuotantopäällikkö, Krista Heinonen, krista.heinonen(a)nelonenmedia.fi.