Someharjoittelija, TAMPERE

Oletko sinä positiivinen, idearikas, rehti ja reipas, omatoiminen sekä rento sosiaalisesta mediasta kiinnostunut opiskelija ja haluat oppia lisää festivaalien somesisältöjen tuottamisesta? Nelonen Media Liven Tampereen toimistolla olisi 1-3 harjoittelupaikkaa tarjolla sopivien hakijoiden löytyessä.

Harjoittelun aikana pääset tutustumaan yrityksen tapahtumien somekanavien sisällöntuotantoon, ideointiin ja itse tapahtumissa somettamiseen. Olet tekemisissä tapahtuman kaikkien osapuolten kanssa aina artisteista ja työntekijöistä tapahtumakävijöihin tuottaessasi somesisältöjä eri kanaviin. Harjoittelutehtävät katsotaan harjoittelijan oman osaamisen ja olemassa olevan kokemuksen mukaan, vastuuta tulee onnistumisten myötä harjoittelun edetessä. Pyrkimyksenä on antaa harjoittelijalle laaja läpileikkaus tapahtumien somekanavien kokonaisvaltaiseen hallintaan, ja harjoittelun jälkeen opiskelija on oppinut tapahtumien sometuottamisen perusteet äärimmäisen hyvin. 

Mitä toivomme harjoittelijalta

•    olet ajan hermolla ja somekanavat ovat tuttuja (ainakin Facebook, Instagram, Snapchat, Youtube, Spotify ja Twitter)

•    rohkeus, oma-aloitteisuus ja tiimihenki
•    ideointikyky ja fresh näkökulma somesisältöihin
•    innokkuus ja positiivinen asenne
•    keskittymis- ja paineensietokyky
•    visuaalinen silmä
•    englanninkielen perustaito (suullinen ja kirjallinen)

Iso plussa:
•    työkokemus (miltä tahansa alalta)
•    kuvankäsittelytaidot, Adoben ohjelmat käytössä: Photoshop
•    videoleikkaustaidot, Adoben ohjelmat käytössä: Premiere
•    Facebook ja Instagram -yritystilien hallinnoinnin aikaisempi kokemus
•    ajokortti


Kaikkea ei tarvitse ennakkoon osata, sillä tekemällähän sitä oppii. On tärkeää, että olet sosiaalinen ja tykkäät kohdata erilaisia ihmisiä työn tiimellyksessä, ja että ajatus omalla naamalla esiintymistä somekanavissa tuntuu mielekkäältä. Harjoittelu on sekä opettava että ikimuistoinen kokemus, jonka aikana opit varmasti koko tapahtuma-alasta paljon. Lupaamme, että harjoittelusi on täynnä kokemuksia, jotka muistat vielä pitkään.

Harjoitteluaika

tammikuu - toukokuu tai toukokuu – elokuu

Tarkempi aikataulu katsotaan harjoittelijan opintopisteiden ja opintokokonaisuuden mukaisesti. Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla tulemaan, yhteystiedot alla.

Aikaisempien vuosien harjoittelijoiden kommentteja someharjoittelijan tehtävästä yrityksessä

"Kesä sosiaalisen median harjoittelijana oli unohtumaton kokemus! Parasta harjoittelussa oli kannustava työyhteisö, joustavuus sekä mahdollisuus päästä toteuttamaan omia ideoitaan vapaasti. Harjoittelusta jäi käteen monia hyviä muistoja ja kohtaamisia festivaaleilta sekä monipuoliset valmiudet työelämään sosiaalisen median parissa."
Suvi M. harjoittelija kesä 2018

"Viime kesä sosiaalisen median harjoittelijana oli mieletön! Jokainen työpäivä oli erilainen ja työtehtävät olivat kiinnostavia ja monipuolisia. Pääsin laajalti toteuttamaan itseäni ideoimalla, suunnittelemalla ja toteuttamalla sisältöä yrityksen sosiaalisen median kanaviin. Opin paljon yritysmaailman sosiaalisen median kanavien sisällöntuotannosta sekä sen vuosikellosta. Kesä oli mitä inspiroivin ja ikimuistoisin, unohtamatta mahtavia työkavereita ja -yhteisöä. Voin lämpimästi suositella hakemaan sosiaalisen median harjoittelijaksi!"
Eveliina O. harjoittelija kesä 2018

"Kesä sosiaalisen median harjoittelijana oli mieletön kokemus. Työtehtävät olivat monipuolisia, eikä yksikään päivä harjoittelussa ollut samanlainen, opin mielettömästi uutta sosiaalisen median maailmasta yrityksen näkökulmasta. Työympäristö ja -yhteisö olivat kannustavia sekä sain toteuttaa ideoitani ja käyttää luovuutta. Voin lämpimästi suositella hakemaan harjoittelijaksi yritykseen. Et tule katumaan!"
Erika K. harjoittelija kesä 2017, palkallinen someassistentti kesä 2018

Lisätiedot

Nelonen Media Live tarjoaa harjoittelijalle harjoittelupäivinä lounasedun tai muun vastaavan korvauksen.


Haku päättyy 31.1.2020, mutta harjoittelupaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse:
anne.heikkonen@nelonenmedia.fi

TAKAISIN