Tuotantoharjoittelija, TAMPERE

Oletko sinä energinen, sanavalmis, rehti ja reipas, toimeen tarttuva sekä huumorintajuinen opiskelija/tuottajanalku ja haluat oppia lisää tapahtumatuotannoista? Nelonen Media Liven Tampereen toimistolle on nyt haussa 1-2 harjoittelijaa kesän tapahtumien tuotantotiimiin.

Kesän aikana pääset olemaan mukana useissa festivaalituotannoissa. Harjoittelutehtävät katsotaan harjoittelijan oman osaamisen ja olemassa olevan kokemuksen mukaan. Pyritään yhdessä siihen, että pääset harjoittelussasi tutustumaan monipuolisesti tapahtumatuotannon eri osa-alueisiin ja oppimaan paljon uutta alasta. Työtehtävät vaihtelevat hyvin rutiininomaisista tehtävistä aina vastuullisiin tehtäviin.

Mitä toivomme harjoittelijalta:

  • oma-aloitteisuutta
  • rohkeutta
  • työkokemusta (miltä tahansa alalta)
  • ideointikykyä
  • halua oppia ja tehdä
  • paineensietokykyä ja keskittymiskykyä
  • innokkuutta
  • office -ohjelmien osaamista
  • englanninkielen osaamista (suullinen ja kirjallinen)
  • Ajokortista iso plussa!

Kaikkea ei tarvitse osata, sillä tekemällähän sitä oppii. Apua saa aina pyydettäessä ja toivommekin, että olet utelias etkä epäröi kysyä apua. Pyritään yhdessä tekemään harjoittelustasi mukava, mielenkiintoinen ja opettava kokemus. Tule kesäksi osaksi meidän tiimiä, ja lupaamme että kesäsi on täynnä kokemuksia!

Harjoittelu alkaa keväällä, mielellään viimeistään toukokuun alkupuolella ja päättyy kesän jälkeen. Harjoittelu jakson tulisi olla kuitenkin vähintään 3kk kestävä. Tarkempi aikataulu katsotaan harjoittelijan opintopisteiden ja opintokokonaisuuden mukaisesti. Laita meille vapaamuotoinen hakemus ja CV. 

Nelonen Media Live tarjoaa harjoittelijalle harjoittelupäivinä lounasedun tai muun vastaavan korvauksen. Haku päättyy 31.1.2020, mutta harjoittelupaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tiedustelut ja hakemukset s-postitse: jonna.myllykangas@nelonenmedia.fi.

Aikaisempien vuosien harjoittelijoiden kommentteja:

Kesä Nelonen Media Livellä on kokemus, jota en varmasti unohda koskaan. Harjoitteluni oli monipuolista ja sen aikana opin todella paljon uutta tapahtumien tuotannosta. Sain nauttia aivan mahtavasta kesästä upeiden työkavereiden seurassa, jotka tukivat minua kaikessa ja antoivat hyvin harjoittelustani palautetta. Nyt hahmotan paremmin sitä kokonaisuutta, jonka takana tuotantotiimi toimii Suomen hienoimpia festivaaleja järjestäessään. Tästä ei kesä parane! -Kati, TAMK, Palveluliiketoiminnan opiskelija

Harjoittelu oli todella hieno kokemus, jossa tuotantoharjoittelijana pääsi kokeilemaan kaikkia työtehtäviä mitä tapahtumatuotantoon kuuluu. Harjoittelusta pystyttiin tekemään niin vaativa kuin itse halusin, mikä oli myös tosi hyvä juttu! Kannustavan ja hyvän porukan kanssa kesä meni hetkessä! -Essi, Humanistinen AMK, kulttuurituottaja opiskelija

Harjoittelu ja koko kesä oli niin uskomaton! Harjoittelu oli rankin, mutta opettavaisin kaikista tähän mennessä tehdyistä harjoitteluistani. Henkilökohtainen tuottajaidentiteettini kirkastui ja näin aitiopaikalta kuinka yksityisen sektorin festivaalituotanto pyörii erikokoisilla festivaaleilla. Tähän pakettiin kun lisää mahtavan työporukan joiden kanssa pääsi jakamaan naurut, kiroilut, toimistokarkit sekä koko kesän, niin mikä voisikaan olla parempaa. -Yelena, Humanistinen AMK, kulttuurituottaja opiskelija